Dagboek Mindful Nest

Mindful Nest

Geboren 24 april 2020

5 reutjes en 2 teefjes, allen zwart.

Gegevens en belevenissen van het Mindful nest treft u hieronder.

 

page 1 of 2

‘Terrence’

Mandaral Just The Way You Are Ned.Kampioen

HD-A, ogen alles v.vrij  incl. gonio, knieën vrij
Show CAC, Werk C-Diploma, training B-niveau

X

‘JoJo’

Go With The Flow Dutch and Faithful

HD-A, ogen alles v.vrij, knieën vrij
Show ZG, Werk C-diploma, training B-niveau

20 maart 2020 heeft de echo uitgewezen dat JoJo drachtig is…we verwachten de pups in de laatste week van april.

Mandaral Just The Way You Are roepnaam Terrence is JoJo haar 1ste echtgenoot.

 

Redenen te over dat de keuze op Terrence is gevallen en daarnaast ben ik met name op zoek gegaan naar een reu waar veel Engelse lijnen in de stamboom zitten, die tevens aan mijn eisen voldoet en bij JoJo past.

Terrence


JoJo

Deze keer zijn we wederom op Nederlandse bodem gebleven maar wel met een knipoog naar Frankrijk en Engeland. Terrence is geboren in Frankrijk bij Gillian Jeffries, de fokster van Terrence, zij is van origine Engels dus vandaar ook een kleine knipoog naar de bakermat van ons prachtige ras. Terrence is een vriendelijke en mooie reu die ik van pup af aan vaak heb ontmoet, kan op zijn tijd ondeugend zijn maar enorm trouw aan zijn baasjes,  is bejaagd en heeft al enkele nakomelingen gegeven die het ras ten goede komen.

Terrence in het veld aan het werk.

 

JoJo aan het werk.

JoJo is ontzettend lief, heeft een zacht karakter en is een echte knuffelkont wanneer ze je vertrouwd. Het ontbreekt haar aan deelname op vele shows omdat zij liever werkt i.p.v. de hele dag in een bench zitten en dan even een “kunstje” mag doen. Neemt niet weg dat JoJo voldoet een alle eisen die een Flatcoated Retriever voor mij dient te hebben om een nestje mee te fokken.

Beide ouderdieren zijn op alle gebied goede rasvertegenwoordigers maar het ontbreekt hen aan een ‘batterij’ titels, Terrence heeft in februari wel zijn Nederlandse show titel behaald waar Marijke en haar dochter Leonie, handler van Terrence, super trots op zijn.                                            Ervaring heeft uitgewezen dat titels geen garantie zijn voor de gezondheid, karakter, exterieur en will to please van de nakomelingen. Wij verwachten dat de nakomelingen van JoJo en Terrence zeker ons ras in ere zullen houden, ook achterliggende lijnen hebben dit bewezen.

Ben enorm dankbaar dat Marijke en Leonie in JoJo een juiste partner voor hun Terrence zien en geloven dat deze combinatie ons ras ten goede zal komen.

 

Wij verwachten van deze combinatie vriendelijke en baasgerichte pups met een will to please, samenspel zal bij hen zeker centraal staan!

Meer info over JoJo vindt u hier Go With The Flow Casual Graceful 

Indien u interesse heeft in een pupje van deze combinatie neem gerust contact op, telefonisch 06-53818745 of stuur een mailtje naar:

flatcoated@gowiththeflow.eu

Onze combinaties voldoen aan alle fokeisen gesteld door de Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging NFRV.

—————————-

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken