M-Nest geboren…

 In Dagboek M Nest, Huidig Nest

De pupjes van JoJo & Terrence zijn geboren… 7 “dwergen”,

2 dametjes en 5 heren.

 

In de nacht van donderdag op vrijdag werd JoJo een beetje onrustig waardoor ik besloot nog niet te gaan slapen maar alvast de bandjes te haken en af te wachten of de pupjes zich al aan zouden dienen. Bij het haken van het tweede bandje ging JoJo uit zichzelf in de werpkist liggen en voordat ik met mijn ogen kon knipperen perste JoJo twee maal en kwam om 02.55 uur het eerste pupje, zij zal de komende weken de naam teefje wit dragen vanwege het witte bandje dat alle eerstgeborene bij mij krijgen.

Daarna kwamen er 5 heren redelijk kort achter elkaar. Aangezien er veel wachtenden op de lijst stonden voor een teefje waarvan 2 gezinnen die al gewend zijn aan een Go With The Flow nakomeling vond ik het ontzettend vervelend wanneer ik hen na lang wachten moest teleurstellen. In spanning afwachten of mogelijk het laatst pupje een teefje zou zijn. Het wachten werd beloond, om 11.40 uur werd het laatste pupje geboren…YES, een teefje!

Uiteraard spijtig voor alle anderen die op de lijst stonden voor een teefje van JoJo & Terrence  maar bij 2 teefjes is het deze keer gebleven. Ondanks dat ik niet in hun behoefte kon voorzien wens ik hen via deze weg nogmaals heel veel succes bij het vinden van een geschikte combinatie waarvan zij een nakomeling in hun hart kunnen sluiten.

 

Moeder JoJo en haar pups maken het prima en papa Terrence ook 🙂 …JoJo is een moeder pur sang!

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken