Huidig Nest

 

Q-Nest

 

Geboren 7 februari 2024

6 reutjes en 6 teefjes waarvan 1 reutje al een ✨ was vóór de geboorte.

allen zwart.

Er zijn nog pupjes die op zoek zijn naar een fijn baasje/gezin.

 

 

 

Jeddah haar 2de partner Victor is voor mij zeker geen onbekende.

Stars And Stripes Of The Black Nature aka Victor is een nakomeling van Morgan. Morgan is een zoon van Jolene en daarmee is Victor een achterkleinzoon van mijn stammoeder Indy. 4 generaties die voor mij natuurlijk niet onbekend zijn en Jeddah is net als Victor ook de 3de generatie van Indy maar Jeddah komt uit de lijn van Joplinn en J.J.

Dit alles maakt dat ik enorm uitkijk naar dit nest, de 4de generatie van Indy.

Jeddah is niet de eerste partner van Victor, hij heeft bewezen dat zijn nakomelingen enorm lief zijn, aanhankelijk, makkelijk te trainen en super sociaal. Uiteraard is het vooraf nooit te bepalen wat een combinatie geeft en alles hangt ook af van hoe de nieuwe baasjes er mee omgaan maar de lijnen van de voorouders staan bekend om hun zeer lieve en prettige karakter en Will to please zal zeker niet ontbreken zodat u zeker iets met de nakomelingen kunt ondernemen wat bij hen past.

De reden om Victor als partner te kiezen voor Jeddah is naast stamboom, zijn geweldige lieve karakter en mooi exterieur ook zijn afmeting. Jeddah is nl. geen kleine teef en persoonlijk zie ik de Flatcoated Retriever liever niet groter.

Alle ingrediënten voor de pups zijn aanwezig om ons ras eer aan te doen…

 

‘Jeddah’

Go With The Flow Enchanted Kindly

HD-A, ogen v.vrij, knieën vrij.

Meer over Jeddah kunt u vinden op haar eigen pagina Jeddah

‘Victor’

Stars And Stripes Of The Black Nature

HD-A, ogen incl. gonio v.vrij, knieën vrij.

Victor is een Flatcoated Retriever reu waar iedereen jaloers op kan zijn, naast zijn lieve zoete uitstraling en prachtige exterieur is hij easy going, ontzettend lief, aanhankelijk, niet tè groot en hij pakt je in waar je zelf bij staat…eigenschappen die mij enorm aanspreken en ik uiteraard als geen ander herken. Victor is voor mij, net als Jeddah, een hele mooie ras vertegenwoordiger.

Dekking Q-Nest

Eind november werd Jeddah eerder loops dan voorzien, de natuur laat zich zeker niet sturen. Haar nieuwe “echtgenoot” was al bekend maar een geldige ooguitslag ontbrak nog. Uiteindelijk konden wij nog voordat de dekking plaats zou vinden terecht bij de oogarts, Jeddah haar ogen zijn prima in orde dus groen licht voor de dekking.

10 december was het zover en heeft de dekking in België plaatsgevonden, het huwelijk van Jeddah en haar partner was hiermee bezegeld.


Wanneer de dekking succesvol blijkt te zijn verwachten wij rond 10 februari ons Q-Nest.

Meer over het verloop van deze combinatie kunt u vinden in Dagboek Q-Nest.

 

Indien u interesse heeft in een nakomeling van het Q-Nest stuur gerust een berichtje naar info@gowiththelfow.eu

Al onze combinaties voldoen aan de eisen gesteld in het fokreglement van de rasvereniging  NFRV ( Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging) waar ik uiteraard lid van ben!

—————————-

 

 

Al onze combinaties voldoen aan de eisen gesteld in het fokreglement van de rasvereniging  NFRV   ( Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging) waar ik uiteraard ook lid van ben!

—————————-

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken