Toekomst Nest

September 2019

 

L -Nest

 

‘…….’!

Mr. …. ….. ….. …..!

HD-A, ogen alles v.vrij  incl. gonio, knieën vrij
Show 1 U, Werk C-Diploma, training B-niveau

X

‘Janis’

Go With The Flow Dutch and Faithful

HD-A, ogen alles v.vrij incl. gonio, knieën vrij
Show 2 U, Werk C-diploma, training B-niveau

 

Janis is loops…later dan gepland maar de natuur kunnen we niet dwingen. Wanneer ‘moeder natuur’ ons goed gezind is verwachten we de pupjes van dit nest half september.

Totdat bekend is of Janis daadwerkelijk zwanger is houden we de naam van de reu en zijn eigenaren nog even uit de spotlights. Zodra de echo heeft plaatsgevonden brengen wij u op deze pagina op de hoogte wat deze heeft uitgewezen en zal de naam van reu met zijn eigenaren bekend worden gemaakt.

Deze keer zijn we op Nederlandse bodem gebleven, beide ouderdieren zijn in Nederland geboren met een knipoog naar de bakermat Engeland daar in de stamboom van beide ouderdieren veel Engels bloed zit.

Mr. ….!


Janis

Met zowel Janis als haar partner is het nooit saai in huis, een dosis humor en gouden handschoenen zijn de kernwoorden voor beiden, ze zijn ontzettend lief wat maakt dat ze naast passie voor het samenspel ook prettige honden in huis zijn.

Deze combinatie vergt enige vaardigheid van de toekomstig eigenaren van de nakomelingen, Janis en haar partner zijn beide echte Flatcoated Retrievers…af en toe zeer ondeugend maar met veel werkpassie en plezier in het samenspel. Kunt u deze eigenschappen waarderen dan kan een nakomeling uit deze combinatie wel eens een prima keuze zijn.

Mr. …..!


Janis

Beide ouderdieren zijn op alle gebied goede rasvertegenwoordigers maar het ontbreekt hen aan een ‘batterij’ titels! Ervaring heeft uitgewezen dat titels geen garantie zijn voor de gezondheid, karakter, exterieur en will to please van de nakomelingen. Wij verwachten dat de nakomelingen van Janis en haar partner zeker ons ras in ere zullen houden, ook achterliggende lijnen hebben dit bewezen.

Mr. ….!

Meer info over Janis vindt u hier Go With The Flow Dutch And Faithful 

Indien u interesse heeft in een pupje van deze combinatie neem gerust contact op, telefonisch 06-53818745 of stuur een mailtje naar

flatcoated@gowiththeflow.eu

 

Onze combinaties voldoen aan alle fokeisen gesteld door de Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging NFRV  en de FRC.

—————————-