En toen…!

 In Dagboek M Nest

Toen was het stil…heel erg stil!

Afgelopen week zijn de Mindful pupjes uitgevlogen, met een lach en vele tranen.

Bijna 8 weken zorg voor de pupjes maakt dat je enorm verweven met hen raakt. Nog voordat ze geboren worden besef je hoe kostbaar de kleintjes zijn en zodra ze geboren worden wordt dit besef alleen maar groter. Dag en nacht zie je hen groeien en iedere nieuwe ontwikkeling is bijzonder, het gaat zo snel…voordat je er erg in hebt moet je ze loslaten. Aangezien loslaten niet mijn sterkste kant is en ondanks dat ik vooraf weet dat het moment komen gaat valt het mij iedere keer weer zwaar. De wetenschap dat ze heel goed terecht komen verzacht de pijn iets maar wennen doe ik er nooit aan.

Wederom ben ik gezegend dat de nieuwe eigenaren niet alleen in mij maar ook in de combinatie mama JoJo en papa Terrence het vertrouwen hadden om deze nieuwe fase in hun leven aan te gaan…een Go With The Flow nakomeling van een fokker die eisen stelt waar niet iedereen zich mee kan verenigen, nogmaals dank allemaal. Ja, ik leg met name de lat hoog wat betreft de gezondheid…!

Gelukkig zijn naast de pupjes, de nieuwe eigenaren en de vele prachtige foto’s een herinnering voor het leven, voor mij een zeer dankbaar geschenk.

Als afsluiting nog enkele hele mooie foto’s die door o.a. Caroline Brans, Rudi Gerinckx en helpende hand Ann Willems tot stand zijn gekomen…dank nogmaals hiervoor.

Last but not least…hartelijk dank aan Marijke Wapenaar en Leonie Schimmer voor het vertrouwen dat ook zij hadden in de combinatie JoJo met hun Terrence, voor alle hulp die zij mij geboden hebben en de dierbare momenten welke we samen hebben beleefd.

 

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken