Dagboek H – Nest

Otis & Joplinn

page 1 of 2

 

11.01.2016 Wanneer de natuur ons goed gezind is en Cupido zijn pijlen recht heeft geschoten verwachten wij begin maart 2016 Joplinn haar 1ste nestje.

 H-Nest aankondiging coll

De dekking heeft plaatsgevonden begin Januari!

1ste week van Januari is voor ons goed begonnen, het H-‘huwelijk’ is voltrokken!

Zowel Joplinn als haar partner traden voor de 1ste keer in het ‘huwelijk’…….. een zeer bijzondere ervaring.

Head

Otis

‘Downstream Face The Music’

JW

Joplinn Head transp 1

Joplinn

‘Go With The Flow Classy And Dynamic’

NJK’12, JW’12, NED.Kamp.

Voor deze combinatie zijn we wederom naar Engeland afgereisd waar we met open armen door de eigenaren van de reu en uiteraard de reu werden ontvangen. De reu voor deze combinatie is een lieve en prachtige reu zonder ‘batterij’ titels maar die deze net als de vorige 2 Engelse reuen Torin en Bruno zeker verdient.
Belangrijkste voor ons is dat niet alleen hij maar ook zijn achterliggende lijnen bewezen hebben een goede aanwinst te zijn voor ons ras op alle gebied, gezondheid, karakter, exterieur en werklust zijn super in balans en bovenal een geschikte partner voor Joplinn……….dit is naar mijn idee waar het bij een nestje fokken over gaat!

Het bescheiden karakter van zowel zijn baasjes als reu maakt dat wij hen nog even uit de schijnwerpers houden totdat we weten of alle genomen moeite zijn vruchten af zal werpen……… alvast dank aan hen die hun expertise met mij hebben willen delen waardoor deze mooie en bijzondere combinatie tot stand is gekomen.

De verwachtingen van de pups uit deze combinatie is ‘Dual pupose’ daar zowel vader als moeder en de achterliggende lijnen zich op beide fronten bewezen hebben………..en met een echt Flatcoated Retriever karakter!

—————————-

Joplinn wordt begin 2016 voor de eerste keer gedekt door een Engelse gentleman.

Zodra de dekking een feit is zullen wij meer bekender maken over deze mooie combinatie

Deze combinatie voldoet aan alle eisen welke door de rasvereniging NFRV wordt gesteld. Indien u interesse heeft in een nakomeling van deze combinatie stuur gerust een berichtje naar flatcoated@gowiththeflow.eu
Logo NFRV balk
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken