Harmony Nest, Week 6 en 7…

 In Dagboek H Nest

Update week 6 en 7 samengevoegd daar ik na het verlies van teefje Paars, Endless Harmony, tijd voor mezelf nodig had en de overgebleven 8 pupjes mijn volle aandacht verdiende…

Week 6
Een week met ups en downs gezien de situatie van pupje paars. De pups hebben deze week volop kunnen genieten van het prachtige weer op de buitenren en het bezoek waarbij ze regelmatig in de broekspijpen hingen 🙂 De zindelijkheidstraining gaat zoals ik gewend ben, overdag heel af en toe nog een plasje binnen op de krant maar verder weten ze de weg naar buiten goed te vinden.

Gedurende de nacht wil mama Joplinn haar kroost nog steeds voeden, iets dat ze van mij niet meer hoeft daar de pups voldoende hebben aan de brokjes en Joplinn als toetje. Hoe dan ook is ze er ’s nachts nog niet vanaf te slaan…!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Fotoalbum week 6
Week 7
Begin van een drukke week, allereerst het vreselijke afscheid van Teefje Paars dat als een zwarte wolk met donderslag over mij heen kwam. Terwijl de andere 8 pupjes hun eerste entingen kregen en door de dierenarts de algehele check up kwam tussendoor het bericht dat ik van teefje Paars afscheid moest nemen… …gezien haar situatie de afgelopen weken enigszins verwacht maar wanneer je het dan te horen krijgt, hartverscheurend 🙁 Gelukkig zijn de overgebleven 8 pupjes door de dierenarts kern gezond verklaard.

Gedurende de week tussendoor de nodige voorbereidingen voor het vertrek getroffen, ook dat hoort er helaas bij.

De pups hebben eind van deze week de puppytest ondergaan waar zowel de testers als ik weer een beetje vrolijk van werden… …extreem mensgerichte, open en vrolijke pupjes die heel graag samen willen werken. Dank gaat uit naar Ellen van der Meijden en Caroline Brans die de puppytest hebben afgenomen zoals ik van hen gewend ben, gelukkig waren de weergoden met ons.

In het weekend kregen we bezoek van Kyoko Ross, eigenaresse van pappa Otis, begeleid door haar zoon en zijn vriendin. Kyoko heeft vol trots de pupjes gadegeslagen en was op alle gebied zeer tevreden over de wondertjes die Otis en Joplinn ons hebben gegeven. Kyoko heeft haar keuze kunnen maken, één van de reutjes zal met 15 weken richting Engeland vertrekken en bij Kyoko en John Ross gaan wonen, papa Otis krijgt gezelschap van zijn eerstgeboren pup… …tot die tijd zal ik de zorg van hem op me nemen.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Fotoalbum week 7

Laatste berichten
Showing 1 comments
 • Merian Houben van den Broek

  Lief zorgzaam Jetje,

  Vanmorgen weer mogen genieten van de prachtige foto’s!
  Ondanks de zware periode doe je het toch maar weer om mooie plaatjes te maken van je “kindjes”.
  Waanzinnig veel respect en waardering hebben we voor jou. Gelukkig af en toe komen de hulptroepen om je bij te staan.
  Probeer nu volop te genieten van het 8-tal en neem ook af en toe rust.
  Dankbaar zijn we dat je ons het vertrouwen geeft om met veel liefde en zorg puppy blauw te mogen verwelkomen in huize Houben. We gaan samen nog veel doen in de toekomst en dan zal Marlow uit zijn mooie bolletje gaan als hij jouw lieve stem hoort, ik kijk ernaar uit. Nu genieten van de bengeltjes en tot vrijdag… dikke poene

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken