Harmony nest, een woord van dank en…!

 In Dagboek H Nest

De laatste dagen die de pupjes nog samen doorbrengen, de puppytest, het bezoek van Kyoko Ross eigenaresse van Papa Otis, het verdelen van de pupjes, nog enkele fijne momenten beleven en vastleggen, het afscheid en direct daarna in het ritme komen met 2 pupjes in huis brengt veel werk met zich mee waardoor dit even op zich heeft laten wachten, gelukkig beleefde wij ook veel hilarische taferelen…!

Samen met mij op de bank 5

Nog even genieten van mijn Harmony wondertjes… ….een rijkdom!

Allereerst een woord van dank aan:

Hermine van Erp mede-eigenaar van Go With The Flow Casual Dynamic ‘Joplinn’ mama van het Harmony nest. Mede dankzij Hermine haar goede dagelijkse zorg voor Joplinn is zij uitgegroeid tot een prachtige moeder die haar zorg voor haar kleintjes met volle overgave bijna 8 weken dag en nacht heeft kunnen volbrengen.

Kyoko en John Ross eigenaar en Becky Johnson fokster van Downstream Face The Music ‘Otis’ papa van het Harmony nest, voor het vertrouwen in deze combinatie en in mij als fokster. Dat ik net als hen op alle gebied ons ras in ere wil houden en alles zal doen wat binnen mijn vermogen ligt de nakomelingen een goede start te geven en hun eigenaren bij te staan in goede en minder goede dagen, een groot goed dat geen vanzelfsprekendheid is.

Dierenkliniek Den Heuvel te Best, een geweldig team van dierenartsen en assistentes welke dag en nacht beschikbaar zijn, iets waar ik dit nest helaas regelmatig gebruik van heb moeten maken!

Marja Ojevaar en Ellen van der Meijden voor het dag en nacht klaar staan, het delen van hun expertise en steun in moeilijke tijden.

Ellen van der Meijden en Caroline Brans o.a. voor het afnemen van de puppytest.

Marloes en Ankie van Rijt, Ellis van Luijk, o.a. dankzij deze 3 dames heeft het foto album van het Harmony nest meer kleur gekregen.

Degene die mij bij hebben gestaan op wat voor manier dan ook… …teveel namen om op te noemen maar de dank is er zeker niet minder om.

Alle nieuwe eigenaren voor het vertrouwen dat zij in mij als fokster hebben, de fijne nestbezoekjes en de leuke attenties die ik gedurende de nestperiode en bij het afscheid van hen heb ontvangen.

Last but not least Merian en Peter Houben, dankzij hen heb ik een reutje van dit prachtige nest aan kunnen houden. De dagelijkse zorg over deze kleine man ligt in hun handen… …meer hierover binnenkort te lezen op de website!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O.a. bovenstaande foto mede tot stand gekomen door Wouter Bosman en Anouk van Dongen waarvoor mijn hartelijke dank…

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Puppytestalbum om een indruk geven hoe de pups zich hebben vermaakt… …en wij natuurlijk ook!

Helaas liet het mooie weer ons de laatste nestdagen in de steek maar tussendoor was er gelukkig voldoende tijd om ook in de tuin enkele gezamenlijke foto’s te maken. Wederom dankzij de hulp van Marloes van Rijt en Ellis van Luijk deze keer bijgestaan door Ankie van Rijt hebben we enkele mooie momenten van het ‘Harmony’ nest vast kunnen leggen als herinnering aan een bewogen tijd met een lach en helaas ook vele tranen!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

De laatste dagen samen…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het afscheid dat wederom heel zwaar is gevallen maar… …dankbaar voor hetgeen ze mij gegeven hebben!

Laatste berichten
Showing 2 comments
 • Tjeerd

  Hoi Marjet,

  Wat opvalt aan de foto’s is wel het vrolijke vrije gedrag en prachtige zwarte vachten van kleine dames en heren. Ook mooie koppies en body’s.

  Tjeerd

  • Marjet Bosman

   Hai Tjeerd,
   Dank voor je positieve reactie 🙂
   Het zijn inderdaad hele vrolijke en vrije pupjes en ontzettend mensgericht.
   Groetjes,
   Marjet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken