Harmony Nest… …zwarte dag!

 In Dagboek H Nest

Vandaag een hele zwarte dag voor het ‘Harmony’ nest…

Pupje Paars, Harmony wondertje, Tinkerbelletje, Likkepotje, vrolijke noot, Go With The Flow Endearing Harmony, zoveel namen voor zo’n klein puppemeisje van slechts 6 weken oud geeft weer hoe speciaal je was.
Zo klein maar ohh zo ontzettend dapper… …vanaf dag 1 was jij de vrolijke noot tussen je broertjes en zusjes, een echte volhouder aan mams tepel met een heel sterk karaktertje.

De 1ste 2 weken dronk en groeide je net als je nestgenootjes maar daarna bleef je in alles achter behalve je sterk karaktertje en je vrolijkheid… …dat groeide met de dag. Afgelopen 4 weken heb ik dag en nacht met veel liefde en toewijding zorg aan je verleent, terwijl alles en iedereen in ruste was hadden wij onze onderonsjes die en band schiep welke onbeschrijfelijk is.

Vanmiddag is gebleken dat je nieren niet meer naar behoren functioneerde t.g.v eerder ontstane ontstekingen, dit was o.a. de reden dat na 2 weken eten jou  regelmatig tegen stond waardoor je vanaf die tijd in de groei achter bleef op de rest. Met schrijnende pijn in mijn hart heb je in het bijzijn van Connie Ritmeijer, Monique van Heijster en de dierenarts Rudy Smits afscheid van ons genomen…!

Een speciaal plekje in mijn hart had je al 6 weken lang, iets dat nooit zal nooit vervagen. De hemel heeft er een stralende ster bij gekregen die de zon doet vervagen… …goede reis lieve, kleine, vrolijke en dappere Ms. Purple.

Afscheid Paars klaar

Laatste berichten
Showing 4 comments
 • Merian Houben van den Broek

  Lieve Marjet,

  Met tranen in mijn ogen lees ik over pupje paars, jouw Tinkerbelletje, zoveel liefde en zorg heeft ze van jou mogen ontvangen. Iedere dag hebben we het gehad over je zorgenkindje en dan nu is duidelijkheid gekomen dat ze het niet zou gaan redden. Ik treur met je mee lieverd, de band met het kleintje was zo intens, Je hebt het goed voor haar gedaan en ze heeft heel veel van jou mogen ontvangen in haar jonge leventje. Heel veel sterkte om het gemis van jouw meisje een plekje te geven. Dikke knoevel van ons allen.

  • Marjet Bosman

   Lieve Merian,
   Dank voor je troostende woorden en je luisterend oor wanneer ik het weer even te zwaar had met mijn kleine meisje…
   LY Xxx

 • theo &eva

  met tranen in onze ogen lezen we dit bericht we zijn ook ontdaan en zeker omdat we ook paarsje op onze schoot hebben gehad en mogen knuffelen.
  veel sterkte lieve marjet.
  dikke knuffel van theo & eva en natuurlijk een lik van onze Luna

  • Marjet Bosman

   Lieve Eva en Theo,

   Dank voor jullie berichtje en oprechte steun…

   Groetjes,
   Marjet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken