Met genoegen stellen wij aan u voor…

 In Dagboek K Nest

Vandaag is het al weer een half jaar geleden dat de Kindly pupjes geboren waren…en toen!

Wegens privé omstandigheden was ik helaas niet eerder in de gelegenheid de 2 “achterblijvers” aan u voor te stellen, nu zij al weer een half jaar oud zijn wordt het toch echt tijd beiden officieel aan u voor te stellen zoals 13 juli aangekondigd:

                               Dat ene wondermeisje zal veel mooie dingen gaan beleven met dat andere wonderjongetje…

Reutje lime & teefje paars,

Go With The Flow Eternally Kinldy & Go With The Flow Enchanted Kindly

Madoc & Jeddah

Maarten en Monique van Rijt-van Heijster & een hele blije fokster

Samen met Madoc en Jeddah…7 weken oud.

Maarten, Monique en Marloes van Rijt samen met Madoc.

Wat heeft ons hiertoe bewogen…!

Tijdens de bevalling waren we al op de hoogte dat Ciro ziek was, met dat in het achterhoofd had ik 1 reutje niet vergeven mochten we eerder afscheid moeten nemen van Ciro dan we wensten wilde ik Maarten en Monique de gelegenheid kunnen geven een 2de nakomeling van Morris onder hun hoede te nemen, mits zij er aan toe waren natuurlijk.

Helaas moesten we in de 2de week ten tijde van het Kindly nest Ciro met veel pijn in ons hart loslaten, een mokerslag die een rollercoaster van emotie van ons heeft gekost…wanneer ik Jolene (zus van Ciro) in haar ogen kijk raakt het mij op dit moment nog steeds!

Een paar weken verder Maarten en Monique op de hoogte gebracht en na goed overwegen wilde zij de uitdaging aangaan, dankbaar dat zij het vertrouwen in mij niet verloren waren.

Zelf was ik helemaal niet van plan een teefje aan te houden maar toen er aan het einde van de 4de week een afmelding kwam…mijn hart riep en ik heb hier gehoor aan gegeven, een nakomeling van mijn eigen honden kon ik uiteindelijk niet laten gaan. Gezien de omstandigheden ben ik super blij met mijn beslissing, “it was ment to be”!

Madoc woont bij Maarten en Monique, Maarten doet de trainingen met Madoc en o.a. de shows zijn mijn verantwoording. Natuurlijk zal ook Madoc regelmatig samen met Egan tussen de roedel te vinden zijn wanneer Maarten en Monique hun handen even vrij willen hebben, iets waar mijn roedel aan gewend is…hun 2de thuis net als Morris en Mason, die in geval van nood, bij hen hun 2de thuis hebben of bij Merian en Peter Houben.

Ontzettend dankbaar dat ik zulke lieve en warme vrienden om mij heen heb die met mij kunnen lachen, huilen en begrijpen wat fokken en jaren werken aan gezonde dual purpose “lijnen” voor mij betekend…

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken