Kindly nest, terugblik en een woord van dank…!

 In Dagboek K Nest

11 Maart, dekking Joplinn met Morris.

11 mei, 8 wondertjes geboren.

4 juli, 7 gelukkige gezinnen…het waren toch 8 wondertjes!

 

Kort weergegeven maar zo kort was het beslist niet…een bewogen tijd waarbij we enorm hebben genoten van de mooie wondertjes die Joplinn en Morris ons geschonken hebben ondanks de mokerslag die ik tijdens deze nestperiode kreeg.

Een rustige zwangerschap en zeer vlotte, makkelijke bevalling waar Hermine van Erp (mede-eigenaar Joplinn) getuige van is geweest. Dankzij Hermine is Joplinn altijd in topvorm, iets dat o.a. de bevalling ten goede komt en het waardoor Joplinn de nestperiode zonder problemen voor haar kleintjes heeft kunnen zorgen onder toeziend oog van Morris natuurlijk.

De nestperiode verliep net als de bevalling, makkelijke, fijne en hele slimme pupjes die dankzij het mooie weer al vroeg van het buitenleven konden genieten en snel door hadden dat hèt buiten gedaan diende te worden. Iedere keer weer heel bijzonder te zien hoe slim de pupjes zijn op zo’n jonge leeftijd!

In de 2de week hing er helaas een zwarte wolk boven ons hoofd, het verlies van Ciro en zijn zusje Chica had ook zijn weerslag op mij en uiteraard de Fam. van Rijt (o.a. mede-eigenaren van Ciro), onze vriendschap maakt dat we altijd zeer nauw betrokken zijn bij elkaar en de honden. Wij vonden gelukkig veel steun bij elkaar en bij lieve vrienden waardoor ik mij na 1 week heb kunnen herpakken om weer van de pupjes te gaan genieten, ontzettend dubbel maar ik had geen keuze, Joplinn bleef zorgen zoals ik van haar gewend ben ook al werd het mij af en toe echt teveel.

Na de rollercoaster van diverse emoties volgde nog een paar hele mooie weken met de kleintjes waar vele hilarische en dierbare momenten voorbij zijn gekomen.

Was dat alles…nee, alles is eerder tijdens de updates verteld en met foto’s getoond op dat ene wondertje na!

Tijdens week 5 werd en 1 teefje geannuleerd, iets dat altijd kan gebeuren alleen jammer omdat ik na de geboorte mensen teleur heb moeten stellen die  graag een teefje wilde van deze combinatie.

Soms gebeuren dingen met een reden, ‘Go With The Flow’, in deze heb ik dit aanvaard en mijn hart laten spreken i.p.v. mijn verstand, mijn hart laten spreken ligt echt dichter bij mij dus besloten dat 1 Kindly wondertje blijft vandaar 7 gelukkige gezinnen en…een hele gelukkige fokster 🙂

Dat ene wondermeisje zal veel gaan beleven met dat andere wonderjongetje…meer hierover later!

Dankzij de steun, hulp en zorg van vele fijne en lieve mensen om mij heen heb ik kunnen genieten van Joplinn met haar Kindly pupjes en hun nieuwe eigenaren, mij staande kunnen houden, prachtige en dierbare momenten vast kunnen leggen en met pijn in mijn hart na 7,5 week de kleintjes los kunnen laten.

Nogmaals dank aan allen die hiertoe hebben bijgedragen met name Hermine van Erp dat zij mij de gelegenheid gaf nogmaals met Joplinn nog een nestje aan te gaan en dat zij Joplinn 8,5 week kon missen…ik ben gezegend!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Photoshoot mede tot stand gekomen door Marloes en Ankie van Rijt, Ellis van Luijk en Jasper Hacking…nogmaals super bedankt.

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken