Kindly Nest…”6 ” maanden Reünie!

 In Dagboek K Nest

Later dan gepland hadden we vandaag de 6 maanden reünie van het Kindly nest.

6 van de 8 nakomelingen van Joplinn en Morris waren vandaag van de partij uiteraard met hun baasjes.
Altijd weer genieten om de “kleintjes” terug te zien met hun baasjes, een samenzijn dat iedere keer weer leuke momenten en anekdotes oplevert, zo ook vandaag.

We zijn de ochtend goed begonnen…koffie en Bosche bollen, daarna zijn we het veld in gegaan voor een kleine workshop om te zien hoe de nakomelingen zich ontwikkelen en hoe de verhouding baas-hond is. Daar waar nodig kunnen er vragen worden gesteld en worden er tips gegeven, al met al een leerzame, leuke en verassende ochtend met hilarische momenten!

Na de lunch hebben we voor de honden de ontspanning opgezocht in de vorm van een mooie wandeling bij de Heilige Eik met als afsluiter thuis napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Eigenaren met 6 Kindly nakomelingen en pap Morris en mam Joplinn. Dank aan Marloes van Rijt voor het maken van deze prachtige groepsfoto.

Uiteraard heb ik ontzettend genoten van de Kindly nakomelingen, heerlijk om te zien hoe die kleine pupjes geboren op 11 mei 2018 uit aan het groeien zijn vooral nu omdat pap en mam beiden van mijzelf zijn en we dus ook echt konden zien welke eigenschappen ze van wie hebben gekregen!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Kleine impressie van de dag…mede tot stand gekomen door Hermine van Erp en Marloes van Rijt, thx.

Dank aan allen die deze dag aanwezig konden zijn, uiteraard super dat Hermine van Erp die Joplinn dagelijks onder haar hoede heeft tot de wandeling erbij was.

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken