Kindly nest week 7 & 8!

 In Dagboek K Nest

De laatste 2 weken en het vertrek van de pupjes heeft uiteraard de nodige tijd van mij gevraagd, vandaar de update pas 1 week nadat de pupjes het ouderlijke huis hebben verlaten.

We hebben prachtige weken achter de rug, de weergoden waren enorm met ons waardoor de pupjes buiten heerlijk hebben kunnen genieten en wij van hen…!

Het vertrek van de pupjes heeft de nodige energie van mij gekost, vreugde en verdiet lagen weer erg dicht elkaar maar gelukkig hebben alle Kindly pupjes zeer lieve baasjes gekregen die hen met net zoveel liefde hebben ontvangen als dat ze bij mij 7,5 week hebben gekregen.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Fotoalbum week 7 & 8

Dankzij Ellen van der Meijden en Caroline Brans hebben we de pupjes nog kunnen onderwerpen aan de puppytest, “rode draad”…zeer mensgerichte, zachte en hele slimme pupjes die graag iets voor hun baasje willen doen. Duidelijke boodschap aan de nieuw eigenaren in deze, niet hard maar wel super consequent zijn anders zijn de keukenkastjes leeg, is de boterham van het bord verdwenen en staat de voordeur open voordat ze er erg in hebben 🙂

Ellen en Caroline nogmaals…super bedankt!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Fotoalbum puppytest

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken