Nosy nest week 8, afscheid.

 In Dagboek N Nest

Ik zou ze het liefste allemaal willen houden, vooral na alles wat we samen hebben doorstaan…helaas gaat dit echt niet.

Zoals al eerder aangekondigd was het afscheid nemen nu extra zwaar maar gelukkig hebben allen super fijne baasjes getroffen die erg meelevend zijn geweest.

Uiteraard hebben we toch nog enkele foto’s gemaakt om het Nosy nest goed af te sluiten zoals men van mij gewend is. Herinneringen die gekoesterd worden zo ook de hulp en steun die ik van o.a. Joyce en Edgar gedurende de hele nestperiode hebt mogen ontvangen. Zonder hen en enkele andere dierbare vrienden had ik mij waarschijnlijk niet staande kunnen houden, en gelukkig waren er ook die blije snoetjes van de 4 prachtige Nosy pupjes…dank allen die mij dag en nacht hebben bijgestaan.

Week 8…de laatste week samen.

Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar Mandy Romeo-Diëste dat zij achter deze combinatie stond en alle moeite heeft willen nemen om ervoor te zorgen dat Frodo de tweede en tevens laatste lover van Janis werd.

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken