Nosy nest week 7…puppytest

 In Dagboek N Nest

Maandag was een hele zwarte dag voor ons en het Nosy nest…!

Dametje paars was in het weekend echt niet lekker en omdat haar hoofdje erg veel leek op een waterhoofdje hebben we een MRI laten maken om meer duidelijkheid te krijgen. Onze ergste nachtmerrie kwam uit…met veel pijn en verdriet hebben we direct afscheid van onze vrolijke dame moeten nemen! Teleurstelling en veel verdriet ook bij mijn vrienden Joyce en Edgar, teefje paars had vanaf het begin ook hun hart gestolen en zij keken er enorm naar uit de kleine meid te gaan verwennen…We zaten allen in een rollercoaster waar geen einde aan leek te komen.

“The show must go on” maar jeetje wat was dat moeilijk na het grote verlies en alle emoties die hierbij kwamen kijken. De 4 overgebleven pupjes hadden er  duidelijk ook last van, logisch…teefje paars was een hartendief en gangmaker voor mens en dier.

Week 7

De puppytest gaf ons gelukkig wat afleiding die we goed konden gebruiken want ik zat er aardig doorheen. Alle pupjes apporteerden enorm graag en knuffelen tussendoor waren ze ook niet vies van, zo zien we ze het liefste.

Nosy nest puppytest…

Nu moet ondanks het verdriet dat tot op iedere vezel in mijn lijf zit de voorbereidingen getroffen worden voor het vertrek van de eerste pupjes, een afscheid dat zeker zwaar zal zijn…een klein nest zorgt voor een nog hechtere band en loslaten is niet mijn sterkste kant!

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken