Het afscheid van de liberty pupjes…!

 In Dagboek L Nest

Na een rollercoaster van ruim 7 weken was het tijd de pupjes los te laten…vreugde en verdriet kruisten elkaar!

Voor de eerste keer bleef er geen pup onder mijn hoede, dit heeft mij de afgelopen weken enorm bezig gehouden, geen gemakkelijk besluit maar noodzakelijk omdat ik anders de roedel tekort doe.

Alle pupjes hebben een plaatsje in mijn hart veroverd en dan ineens ligt het lege nestsyndroom op de loer, een nieuwe uitdaging om daar mee om te gaan.

Ja, uiteraard ging het afscheid ging gepaard met de nodige tranen maar er was gelukkig ook ruimte voor vreugde bij het zien van de liefde waarmee de nieuwe eigenaren hun Liberty omarmden.

De laatste week heeft nog de nodige dierbare momenten opgeleverd die ik zal koesteren.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Album week 8

Dank Vivianne en William voor het vertrouwen in deze combinatie. Alle nieuwe eigenaren nogmaals dank voor het vertrouwen in mij als fokster en wens jullie via deze weg nog eens veel geluk en plezier met jullie lieve Liberty.

Uiteraard nog een woord van dank aan degene die mij de afgelopen periode op welke wijze dank ook hebben bijgestaan, dankzij jullie heb ik mij staande weten te houden en zijn de pupjes en volwassen honden niets tekort gekomen, 1000 x dank!

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken