Liberty nestreünie…

 In Dagboek L Nest

Later dan gewend en op locatie i.p.v. thuis vanwege de corona maatregelen hadden we vandaag eindelijk de nestreünie van de Liberty’s. De nestreünies zijn bij alle nesten rond de 6 maanden dus ik keek er enorm naar uit om 12 van de 13 nakomelingen eindelijk weer eens live te zien,  1 dametje was loops dus kon zij er deze keer helaas niet bij zijn.

Het was even wennen, 6 maanden of 1 jaar oud…daar zit natuurlijk een enorm verschil in dus ik moest wel even schakelen, tevens zorgde corona ervoor dat we afstand moesten houden, dit voelde erg vreemd aan. Desondanks was het een geweldige dag en kunnen zowel reu eigenaar Vivianne Zwaan en ikzelf zeer tevreden zijn over de combinatie Chester & Janis. De Liberty’s zien er prachtig uit en hebben een enorme will to please…zoals we voorspeld hadden.

Hieronder een kleine impressie van deze heerlijke dag met dank aan allen die foto’s en/of filmpjes hebben gemaakt waardoor deze video tot stand is gekomen.

 

Dank alle aanwezigen nogmaals dat zij de moeite hebben willen nemen deze dag mee te beleven, dankzij jullie is het wederom een onvergetelijke dag geweest waar we nog lang over na zullen praten…thx.

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken