Liberty Nest week 7

 In Dagboek L Nest

Waarom de nestnaam ‘Liberty’…Liberty refereert naar 75 jaar vrijheid en het past bij zowel Janis als Chester. De afgelopen weken hebben duidelijk kunnen ervaren dat de pups deze naam eer aan doen.

Aan het begin van deze week hebben de pupjes hun eerste autorit beleefd, samen met Vivianne zijn we naar de dierenarts gereden voor hun eerste enting. Het puppykenneltje in de bus was tè klein voor 13 pupjes dus werden de jongens voor de eerste keer gescheiden van de meisjes, dat was even wennen voor ze. Dierenarts Laura Marchal van Dierenkliniek Den Heuvel had deze keer de eer de pupjes te enten, hartjes luisteren, kijken of de balletjes al zijn ingedaald e.d. Gelukkig zijn alle 13 pupjes goedgekeurd.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Album week 7

Eind van deze week zijn de pups getest door Caroline Brans en Cécile de Kat-Keijzer. Helaas regende het voor de eerste keer dus moesten de pups even wennen aan de nattigheid maar gelukkig hebben we desondanks een prima indruk gekregen van hun karaktertjes en will to please. Tijd om de balans op te maken welke pup naar welk gezin zal gaan…een hele opgave met 13 pupjes maar ervaring leert dat dit zeker goed zal gaan.

De komende dagen zelf nog even mijn momentjes pakken met de pupjes alvorens ze naar hun nieuwe baasjes vertrekken…de tissues liggen al klaar!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Puppytest

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken