Dual Purpose weekend…met successen!

 In Allerlei

Afgelopen weekend kwamen beiden disciplines aan bod werk en show…vandaar Dual Purpose weekend.

Zaterdag voor de 2de maal met Janis een poging gewaagd een jachtdiploma te behalen. Ingeschreven voor een B-Diploma om te kijken waar Janis op dit moment staat, minimaal was de bedoeling met C-Diploma thuis komen…en dat is ons gelukt 🙂
‘Blind’ over water (niet de hond blind maar zonder dat ze weten dat er een dummy aan de overkant ligt) was voor meerdere deze dag een struikelblok, zo ook helaas voor Janis die hier de laatste weken ineens moeite mee had waardoor een B-Diploma er nog even niet in zat. De overige B onderdelen heeft ze super uitgevoerd en mij heel duidelijk laten zien wat ze wel al goed beheerst…een gezellige dag even samen alleen met Janis op pad, wat heb ik genoten van haar.

Voor Jules zat het deze dag met Jayla weer niet echt mee…Jayla heeft nog naween van haar nest en de keizersnede waardoor het dit seizoen minder ging dan gehoopt.

Janis…foto Alies Oplaat.

Zondag Clubshow KC-‘S-Hertogenbosch met Janou en Jun-Ai, een goede oefening voor de 2 jongste dames in het bijzijn van Paul Claassen Co-owner Janou. In de loop van de dag werden we wederom vergezeld door Eva, Theo en hun Luna, Luna is een ‘Graceful’ nakomeling en sinds 2 jaar zijn zij onze vaste supporters tijdens deze show en waar nodig bieden ze super goede hulp en uiteraard gezelligheid.

Janou op de voorgrond en Jun-Ai daarachter…gezellig samen de bench delen!

Janou, beste puppy van het ras met een veel belovend, in de ere ring wist ze bij de laatste 6 te geraken en toen was de ‘koek’…op!
Jun-Ai, BOB, in de erering werden we verrast met Beste van rasgroep 8, uiteindelijk werd ze nog 9de BIS…

Janou

Janou onder toeziend oog van Eva, Theo en Luna…op de achtergrond.

Luna van Eva en Theo…

Jun-Ai

Jun-Ai, beste van rasgroep 8…met dank aan Keurmeester Dhr. J. Coppens.

Cécile en Morgan hebben op zondag tevens een poging gewaagd voor het C-Diploma, jammer genoeg is het hen deze keer niet gelukt. Hopelijk is Morgan een volgende keer degene die ons zal verassen…

Een enerverend weekend met mooie resultaten…dank aan Paul, Eva en Theo die voor de nodige gezellige afleiding hebben gezorgd, een helpende hand hebben geboden en uiteraard ons op de gevoelige plaat hebben vastgelegd.

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken