Jayla Workingtest B2…en!

 In Allerlei

Jules heeft vandaag met Jayla het wedstrijdseizoen gelukkig met tevredenheid afgesloten…!

In Oldenzaal haalde Jayla op de workingtest alle dummy’s binnen, dit resulteerde in hun 1ste B2 workingtest certificaat.

Jayla afgelopen donderdag tijdens de jacht…(foto, Jules van Harssel)

Ondanks haar verjaardag was Alies Oplaat samen met Oban (broer van Jayla) ook aanwezig onder het mom van the show must go one en kwamen net als Jules en Jayla ook thuis met een mooi B-certificaat.

Oban in actie…

Jules en Alies…nogmaals van harte proficiat, wij zijn uiteraard super trots op jullie behaalde resultaten van vandaag en het afgelopen seizoen.

In Engeland zit men ook niet stil…!

dit weekend behaalde Go With The Flow Chic And Graceful ‘Luca’ van Linda en Joe Mastroianni op de East Kent Canine Society Open Show at Maidstone een 2de plaats in de Post Graduate class en Go With The Flow Ebony in Harmony At Qlocontrail ‘Marvin’ van Kyoko en John Ross , een jaartje jonger dan Luca, op de Nefra 10th Breed Championship Show een 2de plaats in de Yearling class. Vorig weekend werd Marvin tevens 2de in deze klasse op de Midland Counties CH. show. Felicitaties gaan uiteraard uit naar Linda, Joe, Kyoko en John. Beiden reuen hebbenal hun tickets om op Crufts 2018 te mogen deelnemen…Marvin heeft dit jaar zijn Junior titel behaald en is daarmee voor het leven gekwalificeerd voor Crufts. Ja…als fokker ben ik zeker trots.

Luca, trots als een pauw met zijn behaalde plaatsing…(foto Linda Mastroianni)

Marvin on the move…(foto Kyoko Ross)

Met recht wederom een Dual purpose weekend voor de Go With The Flow nakomelingen…!

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken