Dagboek J – Nest

Dylan & Jolene

page 1 of 2

J – Nest

Verwacht 2de week November 2017

De dekking heeft plaatsgevonden 2de weekend September!

Jolene is voor de 2de keer in het ‘huwelijk’ getreden, wederom met een reu naar mijn hart…

‘Dylan’

Hopevalley Morning Madness At Hightyne

JW

Crufts for life & Studbook number

X

‘Jolene’

Go With The Flow Be Called Cheerful

NJK’11/Ned,Lux,Int Kampioen

Crufts for life & Studbook number

Voor deze combinatie zijn we wederom naar Engeland afgereisd waar we met open armen door de eigenaren van de reu en uiteraard de reu werden ontvangen. Reden om het weer verderop te zoeken is met name dat we ervoor willen zorgen dat de genenpoel niet te smal wordt, de roots van ons dierbare ras in ere te blijven houden en we zeer tevreden zijn over de nakomelingen die vorige combinaties met de Engelse reuen ons gegeven hebben.

Hopevalley Morning Madness At Hightyne ‘Dylan’

Dylan is een lieve en prachtige reu met passie voor het samenspel met zijn baas in het veld zonder ‘batterij’ titels maar die deze net als de vorige Engelse reuen Torin, Bruno en Black Jack zeker verdient.
Belangrijkste voor ons is dat niet alleen hij maar ook zijn achterliggende lijnen bewezen hebben een goede aanwinst te zijn voor ons ras op alle gebied, gezondheid, karakter, exterieur en werklust zijn super in balans en bovenal een geschikte partner voor Jolene……….dit is naar mijn idee waar het bij een nestje fokken over gaat!

Het bescheiden karakter van zowel zijn baasjes als de fokker van de als reu maakt dat wij hen voor de echo uit de schijnwerpers hebben gehouden totdat we wisten of alle genomen moeite zijn vruchten af zou werpen…dank aan hen die hun expertise met mij hebben willen delen waardoor deze mooie en wederom bijzondere combinatie tot stand is gekomen.

Claire en Paul Huyton zijn de trotse eigenaren van Dylan en Mandy de fokster van deze super lieve en mooie reu, dankzij  het vertrouwen dat zij in mij als fokster hebben is dit huwelijke gesloten waarvoor ik hen uiteraard zeer dankbaar ben.

De verwachtingen van de pups uit deze combinatie is ‘Dual pupose’ daar zowel vader als moeder en de achterliggende lijnen zich op beide fronten bewezen hebben en… met een echt Flatcoated Retriever karakter!

—————————-

Deze combinatie voldoet aan alle eisen welke door de rasvereniging NFRV en FRC worden gesteld. Indien u interesse heeft in een nakomeling van deze combinatie stuur gerust een berichtje naar flatcoated@gowiththeflow.eu
Logo NFRV balk
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken