Nestreünie Joyful pups…

 In Dagboek J Nest

Voor ieder nest organiseer ik een nestreünie wanneer de pups ongeveer 6 maanden oud zijn, bij de Joyful pupjes is dat iets later geworden omdat Jolene daar anders over dacht…op een eerder geplande datum was zij loops en aangezien zij de moeder is van de Joyful pupjes hebben we de datum op moeten schuiven, de Joyful’s zijn nu 10 maanden oud.

In de ochtend druppelde ze allen één voor één binnen 8 van de 12 nakomelingen waren aanwezig. De baasjes hadden goed hun best gedaan om kenbaar te maken welke nestkleur hun pup had…de eerste opdracht was geslaagd.

Team Dubhe ging voor origineelste uitvoering…hun doel was bereikt 🙂

Na de koffie werd de workshop door Caroline Brans verzorgd waarvoor nogmaals mijn dank, op een ontspannen manier eens kijken hoe de interactie baas – hond is, waar ze op dit moment in training staan en evt. tips geven. Super leuk om te zien hoe de pups zich ontwikkelen en hoe hun baasjes al met hen bezig zijn geweest.

Na de lunch konden de honden even lekker ontspannen in de vorm van een wandeling die bij hun leeftijd past en daarna tijd voor het borreluurtje…nou, dat werd meer dan een uurtje mede dankzij de flessen Champagne die Jacques en Danielle van Looy hadden meegebracht, waarvoor nogmaals hartelijke dank. De sfeer was super en de honden konden het prima met elkaar vinden dus waarom vroeg naar huis gaan!

Het was een heerlijke en zeer geslaagde dag om nooit te vergeten mede dankzij de aanwezigheid en inzet van enorm betrokken baasjes met hun lieve honden, ik ben echt gezegend met dit nest en hun bijzondere eigenaren.

Om een impressie van de dag te geven….foto’s zeggen vaak meer dan woorden!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Dank allen voor het maken van de foto’s waardoor dit geweldige fotoalbum tot stand is gekomen.

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken