Joyful nest, week 8 en een woord van dank…!

 In Dagboek J Nest

Week 8 van het Joyful nest en een woord van dank had u nog van mij tegoed…!

Een hectische en moeilijke tijd daar afscheid nemen o.a. inhoudt de nodige administratie en emotioneel blijft het bij iedere nest een zware periode ook al weet ik dat ze allen goed terecht komen, de kleintjes stelen je hart na 7,5 week lang dag en nacht voor hen te hebben gezorgd.

Met een zeer voldaan gevoel kijk ik terug op een prachtige tijd die ik met de Joyful pupjes en anderen heb mogen beleven, ik had het voor geen goud willen missen.

Dankbaar voor alle mooie gebaren die ik van de nieuwe eigenaren en alle bezoek heb ontvangen, leuke puppy cadeau’s, bloemen, champagne, heerlijke bonbons van speciale adressen, wijn, kaarten, verwen pakketjes etc. etc…teveel om allemaal op te noemen. Ik kan concluderen dat ik ontzettend gezegend ben met wederom hele fijne en lieve eigenaren die zeker met veel zorg en liefde de Joyful kleintjes omarmen.

Via deze weg wil ik nogmaals allen van harte danken die mij op welke manier dan ook deze tijd hebben bijgestaan, in het bijzonder Marga Cornelissen, zij is vanaf de geboorte getuigen geweest van de Joyful pupjes, heeft prachtige foto’s gemaakt en als peetante van het nest de nieuwe eigenaren een persoonlijk Joyful geschenk heeft mee gegeven, Ellen en Peter van der Meijden, Monique, Marloes en Ankie van Rijt, Yvonne Jonker en Caroline Brans…zonder hen was dit alles niet mogelijk geweest en heb ik dierbare herinneringen aan het Joyful nest over gehouden.

Last but not least…de eigenaren van papa Dylan van de Joyful pupjes Claire en Paul Huyton, Claire die mij o.a. heeft bijgestaan tijdens de bevalling via Skype, en de fokster Mandy Romeo Dieste voor het vertrouwen in deze combinatie en in mij als fokster. De combinatie Jolene & Dylan heeft exact datgene gegeven waar wij op gehoopt hadden, hele mooie pupjes die graag voor hun baasje willen werken en een super Flatcoated karakter hebben op alle gebied.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Foto album week 8, mede tot stand gekomen door Monique en Marloes van Rijt waarvoor mijn oprechte dank!

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken