N-Nest

N-Nest

Geboren 9 juli 2021

3 reutjes en 2 teefjes, allen zwart.

 

N – Nest

 

Voor Janis haar laatste nestje zijn we weer eens uitgeweken naar Engeland…nou ja, Engeland is naar hier gekomen!

4 juni heeft de echo ons laten zien dat Janis drachtig is. De pupjes van Frodo en Janis verwachten wij half juli.

 

‘Frodo’

Hopevalley Morning Circus

HD-B1, ogen alles v.vrij incl. gonio

Show U

X

‘Janis’

Go With The Flow Dutch and Faithful

HD-A, ogen alles v.vrij, knieën vrij
Show U, Werk C-diploma, training B-level

Bekend zijn we dat Janis zich niets aantrekt van planning…zo ook deze keer! Voor de verandering werd ze nu eerder loops waardoor we vanwege de corona pandemie helaas niet naar Engeland konden afreizen. Gelukkig zijn er andere middelen om te zorgen dat Janis de “date” kon hebben met haar jonge lover Frodo. Frodo zijn sperma werd ingevroren, naar Nederland gestuurd en op tijd aangekomen voor een kunstmatige inseminatie.

Alle inspanning blijkt gelukkig niet voor niets geweest.

Frodo aan het werk, hij heeft net als Janis een heerlijk karakter met meer dan voldoende passie.

Waarom weer een Engelse gentlemen….reden te over!

Mijn oog viel enkele jaren geleden in Engeland op Frodo zijn vader Show champion Blacktoft American Smooth at Breamist JW “Freddie”. Ik ben Freddie en zijn nakomelingen blijven volgen en zag datgene waar ik naar op zoek was. Net als hun vader en achterliggende lijnen zeer mooie en leuke Flatcoated Retrievers die graag werken voor hun baas en ons ras zeker eer aan doen. De moeder van Frodo, Yonsaff Vienna By Hopevalley “Flicka”, is voor mij tevens geen onbekende. Flicka is een dochter van Hopevalley Morning Mayhem “Jenson”, broer van Dylan. Dylan was de lover van Janis haar moeder Jolene 3,5 jaar geleden. Kunt u het nog volgen…ik gelukkig wel. Al met al een stamboom met meerdere voorouders die mij zeker niet onbekend zijn en welke ik erg graag zie.

Janis aan het werk, naast knuffelen hetgeen zij het liefste doet met heel veel passie.

Meer over Janis kunt u vinden op haar eigen pagina Janis

Wij verwachten uit deze combinatie nakomelingen die op alle gebied ons ras ten goede zullen komen, leuke en mooie Flatcoats die graag werken en een tikkeltje ondeugend zullen zijn. Zowel Janis als Frodo zijn beiden enorm aanhankelijk, werken graag in het veld. Tevens hebben ze ontzettend veel humor welke de eigenaren van de nakomelingen uit deze combinatie wel moeten kunnen waarderen. De nakomelingen uit Janis haar eerste nestje laten deze humor nl. maar al te graag zien…!

Enorm dankbaar ben ik o.a. Mandy Romeo-Dieste en Simon Pole dat ook zij het vertrouwen hebben in deze combinatie en de moeite hebben genomen alles in gang te zetten zodat de KI op tijd plaats heeft kunnen vinden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken