Morris 6 jaar… ….

 In Allerlei

Precies 1 week nadat we Indy haar 11de verjaardag hebben gevierd is het de beurt aan onze Morris… …vandaag 6 jaar geworden.

 

Morris 6 jaar met muts

 

Aangezien Indy hoog loops is logeert Morris bij zijn ‘pleeggezin’ de Fam.v.Rijt en hebben wij zijn verjaardag dit jaar ten huize v.Rijt gevierd. Gelukkig heeft Morris het daar altijd reuze naar zijn zin, samen zijn met grote vriend Ciro en Morris zijn zoon Egan is voor hem echt geen straf. Maarten, Monique, Marloes en Ankie hadden voor Morris een ware verjaardagsmuts voor de dag getoverd… …Morris vroeg zich volgens mij wel af of hij dit nu leuk moest vinden! Op en top verwend als een klein kind waarvoor ik de Fam.v.Rijt  zeer dankbaar ben. Zij geven Morris de zorg die hem past en gelukkig geniet hij met volle teugen van hen.

Voor Morris nog geen verjaardagstaart, dat feestje is weg gelegd vanaf 8 jarige leeftijd… …voor hem nog even geduld dus. Monique had een goede surrogaat gevonden en die gingen er bij de heren in als koek 🙂

Morris 6 jaar 2
De heren zijn er helemaal klaar voor… …en Monique ook!

Morris 6 jaar 5b

Als dat maar goed gaat…!

Morris 6 jaar 4b

Vader en zoon doen niet onder voor elkaar, links Morris en rechts Egan.

Morris 6 jaar 10a

Marloes werd op gepaste wijze bedankt voor het cadeau dat hij van de Fam.v.Rijt had gekregen… …lekker bovenop haar voeten zitten!

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken