L-Nest geboorte…

 In Dagboek L Nest

De geboorte was een hele belevenis voor Janis, van niets naar ineens 13 pupjes waar ze de zorg over krijgt is toch een vreemde gewaarwording. Janis nam haar taak vanaf de eerste pupje direct serieus en als een ervaren moeder zorgde ze voor haar kleintjes ondanks dat dit haar eerste nestje is. Wederom prachtig om te zien hoe het instinct werkt, vooraf geen boeken gelezen, Google niet geraadpleegd en geen pufcursus gevolgd maar gewoon weten wat haar te doen staat is een wonder op zich.

Geboorte L-Nest 1

Om 18.00 uur werd het eerste pupje geboren en nr.2 kwam daar snel achteraan. Direct Vivianne, de eigenaresse van Chester, op de hoogte gebracht zodat zij bij de verdere bevalling tijdig aanwezig kon zijn. De verdeling ging gelijk op en om 02.30 uur werd het laatste pupje geboren allen met prima gewichten voor een nest van 13.

13 pupjes, een hele zorg, één ding weet je op dat moment zeker…naast het genieten van moeder en haar kleintjes worden het ook vele slapeloze nachten voor Janis en mij! Vanaf dag twee moeten de pupjes worden bijgevoed om Janis een beetje te ontzien en om ervoor te zorgen dat de pupjes een goede start voor de toekomst hebben, iets dat ik er uiteraard graag voor over heb.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Album geboorte, mede dankzij Vivianne Zwaan…

 

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken