Kampioensclubmatch FRC…!

 In Allerlei

Na het afscheid van de Infinity pupjes weer eens gelegenheid een dagje er tussenuit te gaan.

Vandaag samen met Merian die samen met Peter de dagelijkse zorg heeft over Marlow afgereisd met Jolene, Marlow en Jun-Ai naar Lelystad waar we deel hebben genomen aan de kampioensclubmatch van de FRC, voor ons al weer even geleden dat we op deze clubmatch acte de présence gaven.

Het deelnemersveld in de jeugdklasse van Marlow en Jun-ai was enorm maar hoop doet leven zullen we maar zeggen dus…we gingen ervoor!

Marlow, jeugdklasse 5de plaats Uitmuntend (19 inschrijvingen, keurmeester Maureen Millbank),
Jun-Ai, jeugdklasse 2de plaats Uitmuntend (41 inschrijvingen, keurmeester Maureen Millbank),
Jolene, Kampioensklasse 1ste plaats Uitmuntend (7 inschrijvingen, keurmeester Louise Jones).

Uiteraard zijn we meer dan tevreden hoe deze 3 Go With The Flow’s zich staande hebben weten te houden in het grote deelnemersveld waar veel G’s en ZG’s gegeven werden, Jolene heeft laten zien dat ze zich met haar 7 jaar nog prima staande kan houden. Felicitaties gaan uit naar allen die deze dag boven zichzelf zijn uitgestegen.

Verrassing was het weerzien met Tilly van Hees met Buddy en Swing, respectievelijk Beloved en Eager nakomelingen. Buddy was erbij voor de gezelligheid en Swing, uitgegroeid tot een prachtige en zeer lieve jongen, behaalde in de openklasse reuen een mooie Uitmuntend, nogmaals proficiat Tilly…showen is niet zo jou ding maar top gedaan en Swing mag zeker gezien worden.

Go With The Flow Blazing Eager ‘Swing’

Go With The Flow Blazing Eager ‘Swing’

Een warme maar zeer gezellige en enerverende dag o.a. in het bijzijn van zeer aangenaam en zorgzaam gezelschap Merian, Diane en Laurent Maissan. Diane behaalde met hun Sybren, trainingsmaatje van Jun-Ai, in de jeugdklasse een hele mooie 3de plaats. Dankzij Laurent kunnen we u d.m.v. enkele prachtige foto’s een indruk geven van met name Marlow en Jun-ai…Dank Merian, Diane en Laurent nogmaals voor de gezelligheid en goede zorgen deze dag.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Foto’s Laurent Maissan…nogmaals mijn oprechte dank!

Uitslagen KCM FRC

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken