J – Nest

Joyful Nest

Geboren

7 November 2017

8 reutjes & 4 teefjes, allen zwart

Alle pupjes hebben een nieuw baasje…!

‘Dylan’

Hopevalley Morning Madness At Hightyne

JW

Crufts for life & Studbooknumber

X

‘Jolene’

Go With The Flow Be Called Cheerful

NJK’11/Ned,Lux,Int Kampioen

Crufts for life & Studbooknumber

De dekking heeft plaatsgevonden 2de weekend September!

Jolene is voor de 2de en laatste keer in het ‘huwelijk’ getreden, wederom met een reu naar mijn hart…

Voor deze combinatie zijn we weer naar Engeland afgereisd waar we met open armen door de eigenaren van de reu en uiteraard de reu en de rest van hun roedel werden ontvangen. Reden om het weer buiten Nederland te zoeken is met name dat we de genenpoel willen verrijken zodat deze niet te smal wordt, de roots van ons dierbare ras in ere willen blijven houden en we op alle gebied zeer tevreden zijn over de nakomelingen die vorige combinaties met de Engelse reuen ons gegeven hebben.

Hopevalley Morning Madness At Hightyne ‘Dylan’

Dylan is een lieve en prachtige reu met ontzettend veel passie voor het samenspel met zijn baas in het veld zonder ‘batterij’ titels maar die deze net als de vorige Engelse reuen Torin, Bruno, Otis en Black Jack zeker verdient.
Belangrijkste voor ons is dat niet alleen hij maar ook zijn achterliggende lijnen bewezen hebben een goede aanwinst te zijn voor ons ras op alle gebied, gezondheid, karakter, exterieur en werklust zijn super in balans en bovenal een geschikte partner voor Jolene….dit is naar mijn idee waar het bij een nestje fokken over gaat!

Crufts 2015 waar ik Dylan voor de 1ste keer ontdekte…

Claire en Paul Huyton zijn de trotse eigenaren van Dylan die door Mandy Romeo-Dieste de fokster van deze super lieve en mooie reu aan hen is toevertrouwd. Dankzij  het vertrouwen dat zij in mij als fokster hebben is dit huwelijke gesloten waarvoor ik hen uiteraard meer dan dankbaar ben zo ook degene die hun expertise met mij hebben willen delen waardoor deze mooie combinatie mede tot stand is gekomen.

Dylan met zijn baasje Paul Huyton samenwerken in het veld..hun grootste passie!

De verwachtingen van de pups uit deze combinatie is ‘Dual pupose’ daar zowel vader als moeder en de achterliggende lijnen zich op beide fronten bewezen hebben en… met een echt Flatcoated Retriever karakter!

Indien u graag op de hoogte gehouden wil worden van onze toekomstplannen neem gerust contact op en stuur een berichtje naar flatcoated@gowiththeflow.eu

Deze combinatie voldoet aan alle eisen welke door de rasvereniging NFRV wordt gesteld.
logo groen
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken