Q-Nest geboren…

 In Dagboek Q Nest

7 februari is Jeddah bevallen van haar nestje, 6 reutjes en 6 teefjes.

Meer info over dit nest kijk bij Huidig nest.

Er zijn nog enkele pupjes beschikbaar, voor meer info bel gerust naar 06-53818745 of stuur een mailtje naar: info@gowiththeflow.eu

 

 

In de middag had Jeddah gegeten en direct daarna werd ze een beetje onrustig, aan haar gedrag zag ik dat de bevalling eraan zat te komen. Zodra wij in de puppykamer waren begon Jeddah te graven en in een mum van tijd werd het eerste reutje geboren. Daarna was het heel even rustig en beviel zij van het tweede pupje…een teefje.

Gedurende de bevalling stagneerde het na het 10de pupje, even rustig afgewacht en het wachten werd na 2 uur beloond maar daarna werd het stil…tè stil! Omdat de bevalling al erg lang duurde uiteindelijk gekozen om oxytocine te spuiten zodat er weeën werden opgewekt. Gelukkig deed de oxitocine zijn werk en kwam het 11de pupje maar het viel ons direct op dat, ondanks dat hij nog volledig in de placenta zat, het er niet hoopvol uit zag. Helaas bleek het reutje al eerder te zijn overleden, onze vreugde sloeg ineens om in verdriet. De angst zat er aardig in omdat wij wisten dat Jeddah zeker 12 pupjes droeg, we bleven hoop houden dat het 12de pupje niet tè lang in de “file” had gestaan. 2 uur later kwam de verlossing…een teefje, en ze kwam luidruchtig uit de placenta.

Na 15 uur hadden we de bevalling achter de rug, een lange nacht met een bevalling waarbij de emoties alle kanten uit schoten. Moe maar heel voldaan ontfermde Jeddah zich liefdevol over haar kroost en konden wij even gas terug nemen.

 

 

Tijdens de bevalling ben ik enorm geholpen door 2 lieve vriendinnen, mijn al jaren eeuwige steun en toeverlaat  Ellen van der Meijden die ons tot 05.00 uur heeft bijgestaan en Laura Marchal, zij beleefde voor de eerste keer een natuurlijke bevalling. Dames, nogmaals super bedankt voor al jullie hulp en steun…kanjers 🫶

 

 

Werpkist lekker schoon en fris, mama Jeddah kan met de zorg voor haar kleintjes beginnen.

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken