Harmony Nest 3 jaar…Marlow, Jun-Ai en Marvin!

 In Allerlei

We blijven nog even in de feestmodus…..alsof het leven hier alleen uit bestaat, nee dus!

Ja het is vandaag een feestdag want de Harmony nakomelingen vieren hun 3de verjaardag dus werden ook Marlow en Jun-Ai vandaag in het zonnetje gezet maar eigenlijk stond er heel iets anders op de agenda!

Samen met Jolene en Mason zou ik nu in Birmingham op Crufts zijn maar helaas dacht Jolene daar het afgelopen weekend anders over. Zaterdag bleek dat de dame een lange sok in haar darmen had die er niet vanzelf uitkwam waardoor we na een lange slopende nacht waarbij we ieder uur een kleine wandeling maakte in de hoop dat de sok eruit zou komen. Helaas hebben we zondag het besluit hebben moeten nemen de sok operatief te laten verwijderen…heel erg spijtig dat dit net nu moest gebeuren, gelukkig heeft Jolene de operatie goed doorstaan en is zij weer thuis om weer snel de “oude” te worden.

Desalniettemin hebben we er vandaag een feestdag van gemaakt en de uitslagen op Crufts goed in de gaten gehouden. In de middag kregen we geweldig bericht van Kyoko en John Ross, Marvin heeft de eer van Go With The Flow hoog gehouden met een 1ste plaats in zijn klasse!

Jeetje wat ben ik trots op Marvin…hij is in de voetsporen van zijn moeder Joplinn getreden. Joplinn behaalde in 2013 op Crufts een 1ste plaats in de jeugdklasse, “zo moeder zo zoon” is in deze zeker van toepassing. Een mooie kroon op de combinatie Otis & Joplinn, daar mogen ook Kyoko en John Ross trots op zijn. Via deze weg feliciteren wij hen nogmaals met dit onverwachte prachtige resultaat van de eerste nakomeling van hun Otis…

Uiteraard hebben we er samen met Merian en Peter op geproost!

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken