H – Nest week 1…!!

 In Dagboek H Nest

Maandag, moe maar voldaan heb ik genoten van de 10 prachtige pasgeboren wondertjes maar helaas mocht dit slechts 1 dag duren!

Dinsdagmiddag… …een nachtmerrie van ieder fokker, reutje zand lag ineens levenloos in de werpkist. De 1ste 2 weken zijn de bekende kritieke weken maar tot afgelopen dinsdag was mij de shock van een dood pupje in een pasgeboren nest gelukkig gespaard gebleven. Mogelijk heeft hij zich verslikt in de melk, iets dat zo’n jonge pup direct fataal wordt. Joplinn valt gelukkig niets te verwijten, zij is uitermate voorzichtig met haar kroost en zelf verlies ik ze de 1ste 2 weken niet uit het oog.

Ik was totaal gebroken..!

Dankzij enkele lieve vrienden en Kyoko Ross van Otis heb ik mezelf bij elkaar kunnen rapen met veel tranen in mijn ogen, weinig slaap en onrust in mezelf, angst nog een pup te verliezen. 9 overgebleven wondertjes gaven mij de kracht door te gaan en de uitspraak ’tel je zegeningen’ heeft er uiteindelijk na een paar dagen voor gezorgd dat ik de moed niet op heb gegeven! Uiteraard dank ik nogmaals hen die mij tijdens deze zware beproeving hebben bijgestaan…

Er kwam stukje bij beetje weer ruimte om te genieten van Joplinn haar kroost die groeien als kool, de gewichten zijn meer dan verdubbeld de afgelopen week!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Laatste berichten
Showing 2 comments
 • Merian Houben

  Kijk ze nou toch heerlijk kroelen op de mooie “hartjes”deken, Peter en ik zitten te zwijmelen. Wat zijn ze mooi!

  Tot snel lieverd…

  Liefs van de Houbelies

 • Merian Houben

  Kijk ze nou toch heerlijk kroelen op de mooie “hartjes”deken, Peter en ik zitten te zwijmelen. Wat zijn ze mooi!

  Tot snel lieverd…

  Liefs van de Houbelies

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken