Go With The Flow wandeling 2019

 In Allerlei

Eerst een kleine inleiding voor degene die niet van op de hoogte zijn van de jaarlijkse Go With The Flow Wandeling…

Ter ere van Indy haar 10de verjaardag was het Alies Oplaat die deze happening in het leven riep en voor het eerst organiseerde, een super leuk idee. Dankbaar dat Alies dit allemaal in gang heeft gezet met als resultaat dat er sindsdien 1 maal per jaar door enkele trotse bezitters van een Go With The Flow nakomeling een wandeling wordt georganiseerd waarbij zoveel mogelijk nakomelingen met hun eigenaren aanwezig proberen te zijn. Helaas is het er vorig jaar vanwege omstandigheden niet van gekomen maar dat gemis werd dit jaar dubbel en dwars ingehaald met 30 personen die tezamen door 25 Go With The Flow nakomelingen en 2 uitzonderlijke Flatcoated Retrievers Jiglles en Scapa, de laatste is de ruwharige vriend van Alies en Oban, werden vergezeld.

3 Joyful eigenaren hadden het stokje in handen genomen voor 2019, Zuiderburen Ann Willems en Daniëlle van Looy samen met Sonja Visser die op Nederlandse bodem woont. De dames hadden alles tot in de puntjes verzorgd, een ieder kreeg bij aankomsten een naamplaatje op met het Go With The Flow logo, halverwege de wandeling een stop waar we werden getrakteerd op koffie, thee en de alom bekende heerlijke “home made” Belgische wafels van Ann en na de wandeling uiteraard nog even bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. Vanwege het feit dat ik 2 dagen later de dubbele 5 zou bereiken was de plaats waar we gingen zitten geheel versierd met als klapstuk een heerlijke fototaart van mij met Mason als pup…zo lief, warm en speciaal om op deze manier in de watten gelegd te worden, tsja….daar pinkte ik toch echt even een traantje weg die had ik nl. niet aan zien komen!

Locatie Chaam bleek een geweldige keuze te zijn, de honden mogen hier heerlijk los en er is volop gelegenheid om ze te laten zwemmen. Gelegenheid de inwendige mens te plezieren nadien in het bijzijn van de honden was ook voor handen en een geweldige verrassing voor mijn verjaardag waarbij ik het even niet “droog” kon houden!

Boven Jiggles, onder Scapa in actie…met dank aan Rudi Gerinckx voor o.a. deze 2 prachtige foto’s.

Wie had 4,5 jaar ooit gedacht dat Indy er nu op haar bijna 14,5 jarige leeftijd nog bij zou zijn en mee kon lopen en natuurlijk zwemmen…dankbaar en gezegend dat ze nog zo vitaal is en er ook volop van genoot.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Een kleine impressie van de dag.

Met ontzettend veel dank aan de fotografen Amber van Looy en Rudi Gerinckx voor de sublieme foto’s…TOP!

 

Film Rudi Gerinckx…

Dankzij de inspanning van Rudi Gerinckx, die deze dag niet alleen prachtige foto’s heeft gemaakt maar ook de hele dag heeft gefilmd, kan ik u een stukje laten “proeven” van deze onvergetelijke dag d.m.v. deze speciale compilatie…Rudi via deze weg nogmaals 1000 x dank dat niet alleen je allerliefste Ann maar ook jij je zo enorm hebt ingespannen. Een aandenken dat ik in lengte van dagen zal koesteren mede omdat je ook Indy zo mooi hebt vastgelegd.

Woorden om te omschrijven hoe ik deze dag heb ervaren en erop terug kijk zijn er eigenlijk niet…teveel om op te noemen, maar zeker gezegend dat ik omringt wordt door zoveel lieve mensen en honden.

Dank aan allen die erbij waren en dit mogelijk hebben gemaakt en speciaal natuurlijk Ann, Gabriëlle en Sonja voor de strakke en gezellige organisatie maar ook Amber en Rudi die ervoor hebben gezorgd dat wij allen d.m.v. de foto’s en film nog lang en vaak even terug kunnen stappen in het moment van die heerlijke dag.

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken