De ooievaar is geland…

 In Dagboek G Nest

 

Ooievaar 1 12-4 kopie

De ooievaar is geland oftewel… …het G- nest is geboren!

Vanaf vandaag zijn we 9 Go With the Flow wondertjes rijker, 5 dames waarvan 4 leverkleurig en 4 heren waarvan 2 leverkleurig. Een zegen waar we de komende 7,5 week volop van mogen gaan genieten.

Voor de pupjes was het een lange reis, zondagochtend om 04.00 uur werd het 1ste pupje geboren en het laatste pupje kwam om 22.00 uur. J.J. heeft een lange bevalling achter de rug wat uiteraard het nodige van haar heeft gekost, ondanks dat maken moeder en pups het prima.

De dames zaten vooraan, 2 leverkleurige teefjes, wit en lavendel, waren de 1ste die geborene. In hun kielzog een zwart reutje die het bruine bandje heeft gekregen, hij werd gevolgd door een leverkleurig reutje welke de komende weken reutje rood genoemd zal worden. In de loop van de ochtend kwam het 1ste en tevens laatste zwarte teefje, paarse bandje. Na de middag waren de reutjes weer aan de beurt, het 2de zwarte reutje die we bandje oceaan hebben gegeven. In de avond schonk J.J. ons de laatste 2 wondertjes, we begonnen met 2 leverkleurige dames en zo ook waren de hekkensluiters beiden leverkleurig die repectievelijk teefje Oker en oranje zijn geworden.

Dank, dank en nogmaals dank aan Ellen van der Meijden, zij heeft mij vanaf de ochtend tot na de geboorte van het laatste pupje bijgestaan, hierdoor kon ik na ruim 46 uur met J.J. in touw geweest te zijn af en toe verantwoord de oogjes sluiten.

Hieronder een kleine impressie van geboorte nacht, dag en avond…!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken