Dag lieve Jessy…

 In Allerlei

Onwerkelijk….vrijdag holde je nog samen met Joplinn op de hei met Hermime van Erp en één dag later was je er ineens niet meer 💔.

Met pijn in ons hart hebben we gisteren plotseling afscheid moeten nemen van Jessy 😭 Jessy werd 25 oktober 12 jaar.

Vanaf dat Jessy 3 jaar was heeft Hermine de zorg voor Jessy van mij over genomen omdat ze in de roedel niet happy was. Gelukkig zag ik Jessy met regelmaat en had ze het prima naar haar zin bij Hermine, dit verzachtte de pijn van het loslaten 9 jaar geleden een beetje.

Onderweg naar Anjo en Wim kreeg ik gisteren een telefoontje van Hermine van Erp, Jessy was echt niet lekker, ze at niet meer en ik vroeg hoe haar slijmvliezen eruit zagen…wit! Hermine direct naar de dierenarts gestuurd waar ze van de dierenarts een “klap in haar gezicht kreeg”, heel slecht nieuws! In overleg hebben we samen de keuze moeten maken Jessy naar de eeuwige jachtvelden te laten gaan. Jessy is in mijn handen geboren, des te meer doet het enorm zeer dat ik er niet bij was om Jessy een laatste knuffel te geven en Hermine te steunen 😢

Samen met Joplinn heeft Jessy bij Hermine 9 prachtige jaren beleefd, ze zal door ons beiden en Joplinn enorm gemist worden.

Lieve Hemine, dank dat je ondanks Jessy haar tekortkomingen super voor haar hebt gezorgd en wens je nog heel veel sterkte dit plotselinge verlies te boven te komen.

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken