L – Nest

Liberty  -Nest

Geboren 15 september 2019

6 reutjes en 7 teefjes, allen zwart.

‘Chester’

Tanyan Wotihnisa Case Due South

HD-A, ogen alles v.vrij  incl. gonio, knieën vrij
Show 1 U, Werk C-Diploma, training B-niveau

X

‘Janis’

Go With The Flow Dutch and Faithful

HD-A, ogen alles v.vrij incl. gonio, knieën vrij
Show 2 U, Werk C-diploma, training B-niveau

9 augustus 2019, de echo heeft uitgewezen dat Janis drachtig is…we verwachten de pups in de 2de week van september.

De naam van de vader en zijn eigenaren hebben we u tot de echo moeten onthouden, nu bekend is dat de dekking daadwerkelijk geslaagd is stellen wij u graag aan hen voor.

Tanyan Wotihnisa Case Due South roepnaam Chester van Vivianne en William is Janis haar 1ste echtgenoot.

Reden te over dat de keuze op Chester is gevallen en daarnaast ben ik met name op zoek gegaan naar een reu die niet “populair’ is binnen de fokkerij maar wel aan mijn eisen voldoet en bij Janis past, zowel voor Janis als Chester wordt dit het 1ste nestje.
Daar de laatste jaren gebleken is dat de genetische diversiteit binnen ons ras te wensen over laat probeer ik mij ook hier op te focussen, een reu die erg veel nazaten heeft gegeven is volgens de geleerde geen goede ontwikkeling binnen de fokkerij!

11 juli 2019 Janis is loops…later dan gepland maar de natuur kunnen we niet dwingen. Wanneer ‘moeder natuur’ ons goed gezind is verwachten we de pupjes van dit nest half september.

Totdat bekend is of Janis daadwerkelijk zwanger is houden we de naam van de reu en zijn eigenaren nog even uit de spotlights. Zodra de echo heeft plaatsgevonden brengen wij u op deze pagina op de hoogte wat deze heeft uitgewezen en zal de naam van reu met zijn eigenaren bekend worden gemaakt.

Deze keer zijn we op Nederlandse bodem gebleven, beide ouderdieren zijn in Nederland geboren met een knipoog naar de bakermat Engeland daar in de stamboom van beide ouderdieren veel Engels bloed zit.

Chester


Janis

Met zowel Janis als haar partner is het nooit saai in huis, een dosis humor en gouden handschoenen zijn de kernwoorden voor beiden, ze zijn ontzettend lief wat maakt dat ze naast passie voor het samenspel ook prettige honden in huis zijn.

Deze combinatie vergt enige vaardigheid van de toekomstig eigenaren van de nakomelingen, Janis en haar partner zijn beide echte Flatcoated Retrievers…af en toe zeer ondeugend maar met veel werkpassie en plezier in het samenspel. Kunt u deze eigenschappen waarderen dan kan een nakomeling uit deze combinatie wel eens een prima keuze zijn.

Chester


Janis

Beide ouderdieren zijn op alle gebied goede rasvertegenwoordigers maar het ontbreekt hen aan een ‘batterij’ titels! Ervaring heeft uitgewezen dat titels geen garantie zijn voor de gezondheid, karakter, exterieur en will to please van de nakomelingen. Wij verwachten dat de nakomelingen van Janis en haar partner zeker ons ras in ere zullen houden, ook achterliggende lijnen hebben dit bewezen.

Chester

Meer info over Janis vindt u hier Go With The Flow Dutch And Faithful 

Indien u interesse heeft in een pupje van deze combinatie neem gerust contact op, telefonisch 06-53818745 of stuur een mailtje naar

flatcoated@gowiththeflow.eu

 

Onze combinaties voldoen aan alle fokeisen gesteld door de Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging NFRV  en de FRC.

—————————-

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken