G – Nest

Graceful – Nest

Geboren

12 April 2015

4 reutjes, 2 zwart en 2 lever & 5 teefjes, 1 zwart en 4 lever.

“Bruno”

Tygwyn Tawny Porthos

X

“J.J.”

Go With The Flow Born To Beloved

Paars vlaggen hart met B&J g-litter nieuwe site

11.03.2015 De echo heeft uitgewezen dat J.J. zwanger is… …!

Go With The Flow Born To Beloved “J.J.” is gedekt.

Bruno head

Bruno

J.J. head litter

J.J.

De dekking heeft plaatsgevonden op 10 & 11 februari

Wanneer de echo 24 dagen na de dekking laat zien dat J.J. zwanger is verwachten wij de pups in de 2de week van April net als het F-Nest vorig jaar!

De reu van deze combinatie is leverkleurig, afkomstig en woonachtig in Engeland. 3,5 jaar geleden in Engeland viel mijn oog per toeval op hem, een mooie, lieve, zachte reu die alles in huis heeft wat ik graag zie in een Flatcoat. In hem zie ik enorm veel terug van zijn vader, Keeper, 8 jaar geleden ontmoete ik hem in Engeland, een reu welke ik ooit graag had willen gebruiken maar het kwam er niet van.

Keeper

Taranbeck Last Fusilier “Keeper”, vader van Bruno… …

“De Appel valt niet ver van de boom”!

Achteraf ben ik nu super blij het er niet van is gekomen, zijn zoon is leverkleurig. Daar J.J. leverdragend is en ik graag een gemengd nest wilde was ik al een tijdje op zoek naar een leverkleurige reu zodat de kans op een gemengd nest groter is.

Mijn dank gaat uit naar de eigenaar van de dekreu Lynda Mastroianie en de fokster Jacquie Thomas dat zij mij de gelegenheid hebben gegeven deze reu te gebruiken, ook zij hebben het vertrouwen dat deze combinatie ons ras ten goede zal komen.

De verwachtingen van de pups uit deze combinatie is “Dual pupose” daar zowel vader als moeder en de achterliggende lijnen zich op beide fronten bewezen hebben………..en met een echt Flatcoated Retriever karakter.

Deze combinatie voldoet aan alle eisen welke door beide rasverenigingen worden gesteld. Indien u interesse heeft in een nakomeling van deze combinatie stuur gerust een berichtje naar flatcoated@gowiththeflow.eu
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken