F – Nest

Faithful – Nest

12 April 2014

Geboren 6 reutjes en 4 teefjes, allen zwart.

‘Torin’

Tacumshin Lord Of The Dance SGWC

X

‘Jolene’

Go With The Flow Be Called Cheerful NJK’11,Ned,Lux,Int.Kamp

To en Jo aankondiging F-nest

Er was liefde in de lucht…!

12.02.2014 is in Engeland het ‘huwelijk’ voltrokken tussen Jolene en Torin, nu is het afwachten of de natuur ons goed gezindt is!

In eerste instantie hadden we voor Jolene en prachtige Engelse partner gevonden, Belsud Brown Ace. We waren er helemaal klaar voor het wachten was op Jolene. 21 januari kregen we het droevige bericht dat Lisa Warren afscheid had moeten nemen van haar Ace, haar soulmate een zeer geliefde reu die velen harten heeft gestolen inclusief die van mij is niet meer onder ons iets dat allen die hem gekend hebben vreselijk heeft geraakt maar uiteraard Lisa het meest!

Tsja, daar sta je dan… …Jolene kon ieder moment loops worden, tijd om te lang stil te staan hadden we niet!

Voor een volgende dekking met Jolene had ik mijn oog al op een reu laten vallen, een wens waarvan ik niet wist of deze in vervulling zou gaan…!

Torin een mooie Engelse reu met veel werkpassie was niet meer beschikbaar voor dekkingen, Jan en Paul Egginton hun motto “wij hoeven onze reuen niet terug te zien in iedere stamboom” siert hen, 7 nesten verdeeld over 3 landen van hun Torin was voor hen genoeg. Veel respect heb ik voor hun instelling en streef deze ook na! Niet ieder reueigenaar denkt daar zo over maar willen we ons ras gezond houden zijn we het in mijn beleving verplicht een reu niet al te vaak in te zetten en als teef eigenaren niet allemaal naar dezelfde reu te gaan. Het kost uiteraard veel meer energie maar op de weg die je bewandeld ontdek je weer nieuwe uitdagingen waardoor het fokken van een nest keer op keer een speciale beleving is, zo ook deze!

Torin met Paul comp lever

Paul met zijn Torin, samenspel is hun grootste passie… …samen zijn zij één!

Uiteindelijk ging mijn wens in vervulling… …bij hoge uitzondering heb ik van Jan en Paul ‘groen licht’ gekregen. Jolene, voor hen geen onbekende, had zonder dat ik het wist hun hart gestolen. Zeer dankbaar ben ik hen dat ze deze uitzondering hebben willen maken.

De verwachtingen van de pups uit deze combinatie zijn ‘dual purpose’ daar zowel de moeder als de vader en hun achterliggende lijnen zich op beiden fronten prima verstaan en hebben bewezen. Tevens verwachten we pups met een hoog knuffelgehalte die met zachte hand alles voor hun baas willen doen!

Deze combinatie voldoet aan alle eisen welke door beide rasverenigingen worden gesteld. Indien u interesse heeft in een nakomeling van deze combinatie stuur gerust een berichtje naar flatcoated@gowiththeflow.eu
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken