E-Nest

Eager-Nest

 

9 Februari 2013

4 reutjes en 6 teefjes, allen zwart

“Morris”

Brightmoor Badgerback

X

“Indy”

Swallowsflight Coal Zippy

 

Dagboek

Indy en Morris elips nieuwe site

Morris & Indy

 

Indy is begin december door Morris gedekt.

4 januari heeft de echo uitgewezen dat de dekking geslaagd is!

Indy haar laatste partner Morris, een bewuste keuze ……………ja!

Beiden een echt flatcoat karakter, zeer sociaal voor zowel soortgenoten als mens. Indy en Morris samen een groot aanpassingsvermogen zijn zacht van karakter, hebben een geweldige uitstraling waardoor je ze niet snel kunt vergeten en hun knuffelgehalte ligt ………. erg hoog!

Zowel Indy als Morris genieten van het samenspel, wat inhoudt dat ze graag willen “samenwerken”. Een baas waarbij het werken “moet” is zeker niet geschikt voor nakomelingen uit dit nest, enig ervaring is dan ook gewenst om tot een goed team uit te groeien!

Gezien Indy haar vorige nesten bestaat de kans dat ook de pups uit haar laatste nest de naam “Dual Purpose” zeker zullen mogen dragen. Zowel Indy als Morris hebben bewezen dat ze ter dege Flatcoated Retriever waardig zijn.

Indy en Morris E-nest.3 2012

Morris                                                                   Indy

De verwachtingen van deze pups zijn dat ze de rasstandaard in ere zullen houden oftewel “Dual Purpose” . Flatcoated Retrievers met een fijn, lief en sociaal karakter, zeer mensgericht, die graag willen samenwerken met hun baas en tevens schoonheid uitstralen.

 

Deze combinatie voldoet aan alle eisen welke door beide rasverenigingen worden gesteld. Indien u interesse heeft in een nakomeling van deze combinatie stuur gerust een berichtje naar flatcoated@gowiththeflow.eu
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken