Update Juli/Augustus, 2 maanden met een lach en een traan………!

 In Allerlei

In Juli had ik nog de zorg over 2 ‘Graceful’ pupjes, JoJo en Luca. Een heerlijke tijd samen die voor de nodige leuke momenten heeft gezorgd tijdens deze ohh zo belangrijke fase. Met gemengde gevoelens daar Luca eind Juli de roedel zou gaan verlaten om overseas te gaan naar Linda Mastroianni eigenaresse van Bruno. De pups die naar het buitenland gaan mogen nl. pas met 15 weken vertrekken en de zorg neem ik graag op me.

JoJo en Luca 8,5 wk 2 a kopie

Wat zal ik dit samenspel van broer en zus gaan missen…!

JoJo en Luca 9 wk kussen 2

In huis waren ze ook samen… …één.

Jiggles met Luca 8,5 wk1a kl

Jiggles moest er ook af en toe aan geloven, voor Luca een goede oefening daar hij thuis naast zijn pa en halfbroer zal samenleven met nog een paar kleinere 4 voeters!

Eind Juli vertrok ik met Luca en zijn zusje JoJo, tante Jolene en Janis richting Engeland. Uiteraard bracht dit de nodige tranen met zich mee, 15 weken zorg dag en nacht en dan los moeten laten gaat je niet in je ‘koude kleren’ zitten, althans mij niet! Luca heeft een gouden mandje gekregen bij zijn papa Bruno en halfbroer Busby, Linda Mastroianne is helemaal in haar element met Luca en wij wensen haar uiteraard heel veel geluk met deze lieve, mooie jongen die we in de toekomst zeker nog vaker zullen zien.

JoJo en Luca zit met watermerk r.b kl

JoJo & Luca, nog even samen poseren… …wat ga ik hem missen 🙁

Richmond park Lynn met l.b kopie

Linda Mastroianni met haar 3 prachtige mannen……….dag lieve Luca!

Gelukkig was er ook ruimte voor een lach, wanneer je datgene met je honden kunt gaan doen waar je hart ook ligt kan ik het verdriet van het gemis even van me af zetten. Vanaf 15 augustus is de jacht open gegeaan waarbij Morris de spits af heeft mogen bijten. Deze kostbare momenten samen is wat het voorjagen zo speciaal maakt, de groei te zien die Morris het afgelopen jaar heeft doorgemaakt en het plezier waarmee hij werkt was een lust voor het oog. Dank aan Marloes van Rijt die voor de achterblijvers thuis heeft gezorgd………deze dagen zijn mij dierbaar!

Brightmoor Badgerback 'Morris' Picking up

Morris tijdens de jacht………..het plezier dat hij heeft werkt enorm aanstekelijk!

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken