Show Rotterdam…2 dagen!

 In Allerlei

Eigenlijk had ik het afgezworen om 2 dagen achter elkaar naar show te gaan, het kost enorm veel energie, oppas voor de honden thuis moet worden geregeld en wanneer je vóór 12.00 uur aan de beurt bent en de kans bestaat dat je tot de erering moet blijven wachten het een hele lange dag is voor de honden die deelnemen!

8 september, keurmeester Mw. Catharine Loughlin (UK)
Jolene, Morgan, Mason en Jeddah (om te wennen) samen met Cécile en Marga met Jody, broertje van Mason.

Mason, jeugdklasse 1U, JCAC
Jody van Marga 3U
Morgan, openklasse, 1U
Jolene, veteranenklasse, 1U, beste veteraan VCAC en beste teef CAC/BOS

We moesten, waar ik al bang voor was, tot het einde wachten daar Jolene voor beste veteraan van de dag/show de erering in moest onder een keurmeester die rasgroep 8  niet als haar specialiteit heeft, kans dat ze bij de laatste 3 zou zitten is dan niet zo heel erg groot.

Wat er uiteindelijk gebeurde had ik niet voor mogelijk gehad, Jolene kwam op de 1ste plaats te staan en werd hiermee beste veteraan van de show…oeps, die had ik totaal niet zien aankomen!

Jolene zal door het behalen van deze plaatsing door de Raad van Beheer worden uitgenodigd om op 13 januari 2019 aanwezig te zijn op de “Hond van het jaar show”. Op deze show komen o.a. de beste veteranen van 2018 waar uiteindelijk de beste veteraan van het jaar gekozen zal worden, een mooi extraatje maar dat Jolene beste veteraan van de dag op een show is geworden is voor mij al meer dan ik ooit had verwacht!

Dank Cécile en Marga voor de gezelligheid en support, jammer natuurlijk dat beiden niet tot het einde konden blijven om te zien en te vieren dat Jolene, moeder van zowel Morgan, Mason en Jody beste veteraan van de dag werd.

Uiteraard dank ik keurmeester Mw. Lydia Kersbergen enorm dat zij Jolene tussen zoveel veteranen wist te waarderen…

9 september, keurmeester Mw. L. Helling- v.d. Elzen (NL)
Jolene, Mason en Jeddah (om te wennen), keurmeester Mw. L. Helling- v.d. Elzen (NL)

Mason, jeugdklasse, 3ZG
Jolene, veteranenklasse, 1U, beste veteraan VCAC en beste teef CAC/BOS

Een weekend waar nog lang over zal worden nagepraat en dat niets zo onvoorspelbaar is als jurysport…Mason op de 1ste dag 1U en daarmee zijn 1ste jeugdpunt en op de 2de dag 3ZG!

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken