NIKA – Swallowsflight Raven Zelda Nika

Nika kop
Nika zit
Nika 1ste eend

Mee op jacht, Nika haar allergrootste passie…

Nika laatste avond

Nika, aan echte Flatcoat en…likken tot haar laatste snik!

In Memoriam / 14 March 2000 – 17 March 2011

NIKA

Swallowsflight Raven Zelda Nika

Haar grootste passie was… …samen met mij op jacht! Tot haar 9,5 gingen we samen mee als picker-up maar om Nika te beschermen is zij toen met pensioen gegaan. Het liefste was ze op het jachtveld gestorven, iets waar ik echt niet in mee kon gaan ondanks dat dit samenspel haar lust en haar leven was.

Nika mijn meisje, ondanks alle ups and downs in mijn leven bleef jij hoe dan ook altijd aan mijn zijde. Het samenspel met jou was keer op keer een feest, Nika dank dat je 11 jaar en 3 dagen mijn steun en toeverlaat bent geweest… …ik mis je.

Herinner mij

Herinner mij
Als Nika je eerste Flatcoated

Herinner mij
het kaarsje dat 4018 dagen warmte en licht heeft gegeven

Herinner mij
wanneer jullie samenzijn intens beleven

Herinner mij
Als jou maatje dag en nacht

Herinner mij
Wanneer je weer mee gaat op jacht

Herinner mij
Op de hei genietend van de wandelingen

Herinner mij
niet in sombere dagen

Herinner mij
In de stralende zon

Herinner mij
Hoe ik was toen ik alles nog kon

Herinner mij
Een klein zinnetje voor zo’n mooi en lang leven

“Go With The Flow” niet voor niets jou credo,
Dank dat je mijn kaarsje hebt uitgeblazen, het is goed zo.

Nika…!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken