Kerstshow, laatste show van het jaar…

 In Show

De afsluiter van het jaar is de Kerstshow welke deze keer werd gehouden in Gorinchem maar wel georganiseerd door dezelfde vereniging, KC Nijmegen.

Altijd een gezellige show alleen liet de laatste jaren helaas de accommodatie te wensen over, dat hebben ze dit jaar helemaal goed gemaakt. De locatie was top, de show ringen lekker groot zodat gangwerk goed te beoordelen was, meer dan voldoende ruimte voor ons exposanten en de sfeer als vanouds. We hadden een heerlijk stel vrienden om ons heen en de gezelligheid zat er weer goed in…een mooie afsluiter voor het jaar 2016.

Marlow en Jun-ai beiden in de jeugdklasse 2U, waarbij opgemerkt mag worden dat Jun-ai in een klasse stond met nog 15 andere teven… …hou je dan als jonge dame maar eens staande, petje af voor mijn ‘kleine’ meid!

Jun-ai Kerstshow 2016

Jun-ai samen met de mascottes geduldig wachten in de bench, iets dat ze super goed doet…

Ciro Kamp.klasse 1U en werd vandaag Beste Reu BOB CAC/CACIB hier herhaalde de history zich ook alleen in positieve zin… …net als vorig jaar op de kerstshow waar Ciro ook Beste Reu werd.

Ciro is nu slechts nog een half punt verwijderd van de Nederlandse titel!

kerstshow-2

De hulptroepen, links Merian Houben, midden Marloes van Rijt en rechts Peter Houben…

kerstshow-9

Ieder behaalde punt of titel wordt thuis op gepaste wijze gevierd… …dank Maarten en Monique voor het mee brengen van de heerlijke fles Champagne, ik had de hoop voor dit jaar al opgegeven!

 

 

Na afloop thuis uiteraard het behaalde punt van Ciro op onze manier gevierd in het bijzijn van Monique, Maarten, Marloes en Ankie van Rijt… …en hij was heerlijk 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dank aan Marloes van Rijt die mij ook deze dag weer heeft bijgestaan en dank aan Merian en Peter Houben dat ze deze dag met Marlow aanwezig konden zijn en voor de support.

Laatste berichten
Showing 2 comments
 • Merian Houben-Van den Broek

  Lieve Marjet,

  Recht uit het hart geschreven, zo mooi, complimenten ook voor jou hoe je het weer voor mekaar krijgt om je kennel draaiende te houden met zoveel liefde en soms ook tegenslagen die je altijd weer te boven komt met veel verdriet en pijn en de juiste vrienden om je heen die je bijstaan. Je bent een gezegend prachtige mooie vrouw met het hart op de juiste plek. Wij willen je danken voor het vertrouwen dat je ons hebt gegeven om te zorgen voor Marlowtje. Ondanks dat hij bij ons is gekomen in de meeste zware periode in ons leven, het verlies van Hutch en de zorgen om Peter. Heeft Marlow ons bijgestaan en zoveel onvoorwaardelijke liefde gegeven dat hij er ons doorheen heeft getrokken en daar zijn we dankbaar voor en maakt hem meer dan speciaal voor ons. We kijken uit naar 2017 en de mooie avonturen die we met Marlow gaan ontdekken en we gaan voor mooie resultaten in het nieuwe jaar omdat je het verdient… 🙂 Hele fijne liefdevolle kerstdagen en een meer dan voorspoedig, gezond en topjaar voor 2017! Liefs van de Houbelies

  • Marjet Bosman

   Lieve, lieve Houbelies,
   Dank voor jullie lieve woorden…2017 gaan we een mooi jaar van maken met leuke avonturen en veel plezier samen met onze honden!
   Carpe Diem…fijne feestdagen en een te gek 2017.
   Love Marjet en alle Flow’tjes Xxx

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken