Kerstshow Cuijk, JoJo, Morgan en Ciro…

 In Show

Kerstshow Cuijk met JoJo, Morgan en Ciro deze keer begeleid door Marloes, Cecile en Caroline. Aangezien mijn gestel het even niet toe liet 3 honden voor te brengen nam Caroline Morgan en JoJo in handen zodat ik mij alleen op Ciro kon focussen. Caroline wist met Morgan en JoJo een 1ste plaats te behalen in hun klasse waarvoor mijn hartelijk dank natuurlijk. Blijkbaar was het een goede keus dat ik mij alleen op Ciro kon focussen… …hij werd 1ste in de kampioensklasse en beste reu B.O.S. Hiermee behaalde Ciro het CAC/CACIB, felicitaties gaan uiteraard ook naar Maarten & Monique van Ciro en Cecile van Morgan die de dagelijkse zorg over o.a. deze mannen hebben!

Ciro met zijn welverdiende rozet........B.O.S.

Ciro met zijn welverdiende rozet… …B.O.S.

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken