Infinity – Nest

Geboren

24 Maart 2017

1 reutje & 2 teefjes zwart

‘Black Jack’

Candidacasa Oreo

NJK’15, Benelux JW

X

‘Jayla’

Go With The Flow Blueprint For Eager

Voor de reu van deze combinatie zijn we uitgeweken naar Schotland…!

Soms komen er jonge Flatcoated Retrievers op je pad waar je direct bij kunt zien… …dit kan wel eens een reu/teef naar mijn hart worden.

Dit overkwam mij in de zomer van 2014 bij Candidacasa Oreo ‘Black Jack’, hij was toen slechts een half jaar oud. Daar ik uiteraard nieuwsgierig was of mijn oog me niet bedroog ben ik hem blijven volgen om tevens zijn gezondheidsuitslagen in de gaten te houden en uiteraard om een indruk te krijgen van zijn karakter, een Flatcoated Retriever is immers meer dan alleen schoonheid en werkcapaciteiten! Aangezien zijn karakter aansluit bij zijn schoonheid ben ik vorig jaar rustig zijn stamboom nader gaan bekijken en was ik snel om… …Black Jack zou een geschikte partner zijn voor Jayla.

Alice en Eric Pouwels zijn de gelukkige eigenaren van deze mooie, super lieve en enthousiaste jongen. Uiteraard dank aan hen dat ook zij het vertrouwen hebben in deze combinatie.

Candidacasa Oreo ‘Black Jack’

De verwachtingen van deze nakomelingen zijn zoals bij al mijn nesten Dual-Purpose, schoonheid en werk in evenwicht houden maar vooral natuurlijk een gezonde Flatcoated Retriever met een karakter zoals van hen verwacht wordt.

Degene die Jayla kennen weten dat zij en Jules van Harssel (co-owner) een geweldig team vormen in en buiten de jachtvelden. Jules nam Jayla al op jonge leeftijd mee het jachtveld in om haar de fijne kneepjes bij te brengen samen met zijn wijlen Stern. Jayla en Jules zijn zoals ik dat noem een dreamteam op en top, ze hebben al geweldig mooie resultaten behaald en geloof me… …daar blijft het zeker niet bij!

Meer over Jayla en foto’s van haar kunt u vinden op haar eigen pagina, zie Jayla

logo groen

Deze combinatie voldoet aan alle eisen welke door de rasvereniging NFRV wordt gesteld. Indien u interesse heeft in een nakomeling van deze combinatie stuur gerust een berichtje naar flatcoated@gowiththeflow.eu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken