Eerbetoon aan mijn schaduw Morris.

 In Allerlei

Lieve Morris,

11 jaar geleden werd mijn schaduw in mijn handen geboren en ik noemde hem Morris…31 dagen geleden kwam aan onze prachtige en bijzondere reis helaas abrupt een einde 💔

Vergeten kun je jou niet zomaar Morris, vooral niet op een dag als vandaag. Ter ere van je “11de verjaardag”, welke wij helaas zonder jou moeten vieren, in een notendop alle dierbare, mooie, speciale, grappige en bijzondere herinneringen waar je ons naast je kinderen en achterkleinkinderen mee hebt achter gelaten.

Gezegend dat je bijna 11 jaar mijn schaduw wilde zijn Morris💖. Dank voor alle lessen en prachtige momenten die we samen hebben mogen beleven. Dikke knuffel van allen die je lief hebben gehad.

Rust zacht mijn allerliefste, vrolijke en grote jongen 💙🐾🌈✨

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken