Dynamic nest 11 jaar, Joplinn…

 In Allerlei

Geboren hartje winter 12 pupje, ik was veel gewend maar 12 is toch net even een extra tandje bijzetten.

Joplinn….11 jaar geleden werd zij hier geboren, ze was 1 van de 12 Go With The Flow Dynamic’s ❤️ Wie had toen kunnen bedenken dat ze nog geen jaar later Nederlands jeugdkamp. en jeugdwinster zou worden, met 1,5 jaar op crufts 1ste in de jeugdklasse, met 11 jaar de titel Grand Champion zou dragen, moeder en grootmoeder zou zijn, als veteraan nog 2 x BOB werd en met ruim 10 jaar BOB en 3de in rasgroep 8. Dat laatste maakt dat we in januari haar prachtige show carrière op gepaste wijze af mogen sluiten op de “Hond van het jaar” show, de show waarvoor alleen de beste van het jaar worden uitgenodigd.

Joplinn was niet alleen het afgelopen jaar de beste, Joplinn is voor ons al 11 jaar een kanjer op alle fronten❤️ en Houdini…die kan zeker jaloers op haar zijn LOL. Oprechte dank aan Hermine van Erp 🫶 zij heeft al bijna 11 jaar de dagelijkse zorg van Joplinn en nu ook Joplinn haar kleindochter, Jesmae, en doet dit met enorm veel liefde en toewijding 🙏

Uiteraard werd Joplinn haar verjaardag op de bekende wijze gevierd…

Alle nog in leven zijn de nakomelingen wensen wij een fantastische dag toe, geniet ieder moment van hen eigenaren,  ze zijn kostbaar.

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken