De kleintjes zijn uitgevlogen

 In Dagboek G Nest

Bijna 8 weken hadden we samen prachtige dagen, heel dankbaar dat ik dit wederom heb mogen ervaren maar… … de pijn van het loslaten zal zeker moeilijk vervagen!

 

Afgelopen week zijn de kleintjes uitgevlogen, wennen doet dat nooit daar je 24 uur per dag bijna 8 weken lang de zorg hebt over kostbare levende wezens die allen hun eigen sporen na laten. Na ruim 7 weken vliegen ze dan stuk voor stuk uit… …ga er maar aan staan! Ze worden in je handen geboren, ontwikkelen zich in zo’n korte periode enorm snel met een lach en uiteraard soms ook met een traan wanneer de korte nachten je parten spelen. Maar 1 ding is zeker… …ik had het wederom voor geen goud willen missen!

Dank aan hen die mij deze weken bij hebben gestaan op welke manier dan ook, de fijne visite en de leuke attenties die ik heb mogen ontvangen zijn mij dierbaar… …Speciaal wil ik Ellen van der Meijden danken, zij heeft mij halverwege de bevalling bijgestaan toen mijn ogen dicht vielen na ruim 48 uur in touw geweest te zijn, Marloes van Rijt en Ellis van Luijk voor hun hulp en geduld tijdens de laatste fotosessies waarbij we veel hebben gelachen en waar o.a. onderstaande foto uit tot stand is gekomen, een speciaal aandenken van een heel speciaal nest.
Last but not least… …Linda Mastroianni eigenaresse van de papa van het nest, Bruno. Linda had samen met de fokster van Bruno, Jacquie Thomas, het vertrouwen dat de combinatie Bruno x J.J. ons datgene zou brengen waarom we zo trost zijn op ons ras… …Flatcoated Retrievers ieder met een eigen persoonlijkheid, werklust en zeker een grote dosis humor!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

“Graceful” – Nest week 7 en 8

Laatste berichten
Showing 1 comments
  • theo & eva

    we zijn je heel dankbaar marjet dat we een leverkleurige flatcoated retriever van J J en Bruno in ontvangst mochten nemen en onze LUNA zullen we met veel zorg, aandacht en liefde opvoeden , we zijn supergelukkig met haar we zouden ze voor geen goud meer willen missen.
    dikke kus en knuffel theo & eva

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken