Dag lieve grote Morris…

 In Allerlei

Dag lieve Morris…je bent nu weer samen met je grote liefde Indy.

 

Jouw komst was totaal niet gepland maar bij de geboorte pakte je mij direct, het was liefde op het eerste gezicht.

Vanaf dag 1 was je mijn schaduw en zocht je altijd contact maar maandag was mijn schaduw en jou contact ineens verdwenen, je vroeg mij duidelijk om jou los te laten en je kaarsje uit te blazen 💔

Morris, groot van stuk maar super klein van hart, enorm sociaal, echte knuffelkont, altijd vrolijk met een uitstraling waar niemand omheen kon, hiermee heb je vele harten gestolen Morris en…je bleef mij altijd trouw.

Ons samenspel was iedere keer weer een genot, ieder apportje was voor ons beiden een feestje soms tot ergernis van de keurmeester. Niet iedere keurmeester kon jouw werkstijl waarderen Morris wanneer je, voordat je bij mij keuring de dummy kwam afgeven, eerst de helper en de fotograaf vol overgave ging begroeten “kijk eens wat ik heb gevonden, gezellig hè”, ik lag dan helemaal in een deuk. Reactie keurmeester “hij moet strak heen en terug mevrouw”…ach man, dacht ik dan, ben blij dat hij zo enthousiast en zonder stress kan werken, wij genieten er van het is een hobby!

Samen met Jolene hebben wij veel kilometers gemaakt, het was genieten van de bovenste plank. Waar je ook kwam…iedereen was dol op je, men werd vrolijk van jou uitermate positieve en niet te vergeten knappe uitstraling. Bij de dierenarts op hotel werd er bijna om gevochten wie jou uit mocht laten of verzorgen, niet alleen de assistentes maar ook de dierenartsen waren allen dol op je. Niet vreemd natuurlijk want ziek of niet ziek ze konden alles met je doen Morris en jij genoot van alle knappe dames om je heen.

Uiteraard had jij ook een klein minpuntje, alles wat naar binnen kon of jij zorgde wel dat het naar binnen kon zoals knuffels, sokken e.d. ging ook naar binnen, sabbelen op mijn mohair truien was favoriet, jij wist altijd wel iets te vinden. Gelukkig kwam het er bijna allemaal weer vanzelf uit…dat Jolene het na haar laatste nestje nodig vond te recyclen was even minder want daar moest meerdere malen de DA aan te pas komen!

Het werd jou keer op keer snel vergeven Morris, op jou wilde en kon je niet boos worden.

Je nu los moeten laten is enorm zwaar💔 zoals je weet was jij niet de eerste dit jaar en ik hoopte dat we nog meer tijd samen hadden. Wel enorm dankbaar dat je voortleeft in je nakomelingen die net als jij zo lief, lekker vrolijk, uitbundig en enthousiast zijn.

Velen gaan je enorm missen Morris maar ik toch echt het meeste…jij was mijn grote liefde en ik die van jou.💖

Dank Morris dat je bijna 11 jaar mijn leven en van vele anderen hebt verrijkt, super bedankt voor wie je was en alles wat wij samen hebben mogen beleven…rust zacht lieve, vrolijke en grote knul.💙🐾🌈 🌟

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken