Vaarwel lieve Ciro…!

 In Allerlei

Afgelopen weekend hebben we met heel veel pijn in ons hart afscheid moeten nemen van Ciro.

Ciro was mijn 1ste reu die niet bij mij woonde maar die ik toevertrouwde aan Maarten en Monique van Rijt-van Heijster samen met hun 3 geweldige kinderen. Zij hebben zich als geen ander dag en nacht met veel zorg en liefde over Ciro ontfermt en in hun hart gesloten…een betere familie voor Ciro had ik me niet kunnen wensen! Hij heeft ons mede dichter bij elkaar gebracht, iets waar ik enorm dankbaar voor ben. Dankbaar dat ik tevens dankzij Maarten en Monique altijd nauw betrokken ben bij Ciro, hij was meer dan alleen een van de door mij gefokte honden waar ik kynologisch eigenaar van was, vandaar dat dit plotselinge verlies ons allen zo aangrijpt.

De herinneringen die Ciro achter laat, de vriendschappen die door hem tot stand zijn gekomen en alle speciale momenten die we samen hebben beleefd zijn kostbaar en zullen gekoesterd worden tot in lengte van dagen…Ciro had op alle gebied datgene wat een Flatcoated Retriever behoort te hebben, een Flatcoat met een gouden randje.

Ciro, dank voor wie je was en wat je ons gebracht en met name Maarten geleerd hebt, Maarten die nog steeds met veel plezier iedere week met je ging trainen waar ik deelgenoot van mocht zijn…je zal door velen enorm gemist worden.

Lieve Ciro,

je bent in mijn handen geboren,

die je tevens mede hebben getroost,

toen we je los moesten laten,

totdat je ons niet meer kon horen,

tijdens de ondergaande zon en het mooie avondrood.

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

 

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken