Connie Ritmeijer…R.I.P.!

 In Allerlei

Tot mijn grote verdriet bereikte mij laat in de avond het onverwachte en zeer trieste bericht dat mijn vriendin Connie Ritmeijer niet meer onder ons is…ik werd achterin mijn stoel gelanceerd!

Connie had het afgelopen weekend nog op de honden en het huis gepast zodat ik 3 dagen naar Engeland kon, zondagavond bij thuiskomst nog even met elkaar gesproken niet wetende dat dit de laatste keer zou zijn.

Zo onwerkelijk dat Connie niet meer onder ons is, zij was een bekende voor vele jachthonden liefhebbers, gaf o.a. jachttrainingen, organiseerde diverse jachtwedstrijden waaronder haar eigen Hekkensluiter (laatste wedstrijd van het seizoen), stond Paul Egginton bij tijdens de door de NFRV georganiseerde Retrieve weekenden en samen hebben we de afgelopen jaren ook privé veel lief en leed met elkaar gedeeld.

Niet alleen ik maar velen met mij zullen haar enorm missen…

Donderdagmiddag 9 Maart samen op de hei ‘Marjet, maak nog even een foto van mij met de honden’…
mijn allerlaatste snapshotje van haar!

 

 

Laatste berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Vervang tekst captcha txt

Voer zoekwoorden in en druk op enter om te zoeken